- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
batyuska100 #668 üzenetére
Szia!
tudom eretnekség lesz amit mondok, de nekem ami igazán bevált, hogy lejebb vettem a hangminőséget. nah nem olyan rosszra csak egy két fokozatnyit és utána a kedves haverok discordon megsüketültek
de elnézést mindenkitől, aki szerint ez elfogadhatatlan.
2 csatorna 16bit 44100hz -en van most.
a 48khz-en volt nagyon halk, de persze lehet a hangkártyám hibája is (SB Z) -
Drenadar
veterán
válasz
nemadom-meg #501 üzenetére
Szia bocsi, csak most olvastam.
Nálam amit itt ajánlottak, hogy kerestem neki másik USBt, abszolut megoldotta, azóta nem rendetlenkedik a mikrofon abszolút jól teszi a dolgát... amit nem értek csak hogy teljesen mindegy milyen mikrofonom van az rohadt halk már elnézést. Tehát az hogy pl discordon minden csutkára fel van húzva (hang beállításban és discord valamint a mikrofon szabályzóján is) és így értenek jól. -
Drenadar
veterán
Sziasztok!
Van egy új rode nt-usb mikrofonom.
Minden nap, mikor bekapcsolom a gépet, nem megy. újra mindent be kell állítani rajta, minden egyes nap. Ez így normális, vagy van valami megoldás rá, hogy ne úgy működjön mint egy ipari hulladék? (beállítás után, pár újraindítás után már megy, de ma pl az eszközkezelő kb 5. alkalomra ismerte fel, addig csak annyit írt hogy USB audió eszköz, és persze semmi driver nincs, amire rá lehetne bökni hogy ez az....
Valaki tudna segíteni?
Windows 10 pro -n (próbálom) használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest