Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Az xlr to 6.3 jack kábel trs vagyis stereo az átalakító pedig 6.3 trs és 3.5 trs ezt dugtam az alaplap rózsaszín mic bemenetébe, de az meg tudtommal csak mono jelre van, legalábbis nekem az a logikus és arra gondoltam hogy nincsenek a megfelelő helyen az érintkezők ezért látja a gép a mikrofont viszont a hangmérő maxon kiakad és a mikrofonból jelzaj jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged