Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy nagyon fura jelenség megoldásához.
Adott egy Rode NT USB+ mikrofon és egy Corsair HS80 Wireless headset.
Egyik napról a másikra mindkét eszköznél azt vettem észre felvételek alkalmával, hogy brutális háttérzajt vesz fel, a szokásos beállításai mellett. Semmit nem állítottam el, semmi nem történt ami említést érdemelne extraként.
Már újratelepítettem a windows-t is, mert arra gyanakodtam, hogy 2 update szerűség történt, hátha azok csesztek el valamit. Volt vmi utolsó bizz-bazz update-e a windowsnak is, meg a fülesem ICUE szoftvere is frissült.
Vadonatúj, zsír új windows, semmi vacakolás vele...csillog-villog és ugyan úgy ezt csinálja mindkét eszköz.
Most ez szerintetek mi a fene lehet???
Minden beállítás win telepítés előtt is ugyan úgy volt utána tisztán nyersen teszteltem OBS-ben is minden, dee ha simán ráhallgatok vezérlőpult-sound-felvételnél és ott meghallgatom ott is hallani...ezzel ki akartam zárni, hogy OBS vagy bármi másban ment félre valami, deee OBS-nek sem volt frissítése semmi.
Én nem értem ezt a jelenséget mi történt. Járt már így valaki???
Olyan mintha magától a windows egy +20-30%os mic boostot tolna automatikusan ahogy betölt a windows.
OBS-ben pl rendesen van zajgát beállítva ami évekig tökéletesen működött, most meg hozzáérek a mic mountjához, hogy magam elé húzzam és zajgát mellett elég rendesen méri a hangot a mic. Mikor éppen hozzáérek az állványhoz. Előtte évekig semmi!!!
Nincs már több ötletem, ezért fordulnék hozzátok, köszönöm előre is!
u.i: teszteltem több obs-ben is, néztem pl az elgato streamer kártya programjában, ott is csinálja. Szóval a windowsban van vmi!! De mi?? és eddig miért nem csinálta évekig??
Holnapra tudtam kölcsönkérni egy laptopot, kipróbálom ott is majd, de ott tuti jó lesz. Akkor itt mi történt????
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest