- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetsumei
csendes tag
-
Sundesz
addikt
K7S5A... mondjuk SiS alapon nem túl izmos.
-
Sundesz
addikt
Az igaz, hibridek xarok, lassúak...
-
Sick Boy
őstag
''ritkán válnak be hosszú távon'', de baválhatnak, általában a RAM-ok keverésével volt a baj. Saját óckodásomnak adtam hangot...
Nem találkoztam még új hibrid alaplappal, sőt DDR-II memmell sem, így érdemben nyilatkozni igazából nem tudok, csak megjegyeztem, hogy a régi hibridekkel csak a baj volt általában... -
Rover623
félisten
Azért ez kicsit más...
A DDR-II jobban hasonlít a DDR-hez mint az EDO az SD-hez...szerintem...
Azonkívül a régi hibrideket boldog boldogtalan csinálta, ezeket meg csak a brand-ek merték bevállalni komolyan (Asus P5GDC, Gigabyte Duo sorozat, stb...).
Ne felejtsük el, hogy ezeknek a gyártóknak voltak 845-ös alaplapjai teljesen korrekt 800MHz-es támogatással, vagy 865-ösök engedélyezett PAT-al, stb...
A P5GDC meg ''támogassa'' a 600MHz-es DDR-II memcsiket is, tehát van továbbfejlesztési lehetőség benne bőven... -
Sick Boy
őstag
jaja RAM az van...
állítólag a mérnökök már eléggé feszegetik a DDR technológia határát... hát ki tudja... +látjuk, lehet, úgy elfullad, mint az Intel féle RD-RAM... bár ez ígéretesebbnek ígérkezik!
aztán azt vesszük majd észre, hogy beleszivárog a 7köznapokba, mint annak idején az SD és a DDR váltáskor... -
dr.kiky
tag
ahhoz nem olyan lap kell,ami támogatja is?????
-
Sundesz
addikt
De különben már elérhető elég sok helyen DDR-II-es modulok. Jobb helyeken 30k alatt kapsz 512-est!!! (Konkrétan a www.aqua.hu ra gondolok)
-
-
Wilhelm
csendes tag
Szeretné ddr2 ramot venni a gépbe de még egy árlistán sem látom vagy ha igen nagyon drága. Azt szeretném megtudni kb. mikorra lesz egyárban a mai ddr memóriákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged