Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Hát igen, a dekoráció.
Egyébként lehet a régi újságos cdket tok nélkül is tárolni, így elég kevés helyet foglalnak...( összeragsztva +felelő magasságot széklábat is csinálhatunk belőle.
sőt, ágytámaszt is.
)
-
mura81
senior tag
Nekünk van cserépkályhánk!
A többit a fantáziátokra bízom -
Marcus
aktív tag
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Én frizbinek használom őket!
-
rnagy
tag
Nekem is van rengeteg CD 2001-től. Nincs szívem kidobni őket, mondván jó lesz még valamire. Csak az a gáz, hogy már a CD-k ellepték a szobámat. A Bp Parádén láttam egy kamiont, ami tele volt ragasztva CD-vel. Állatul nézett ki. Pl. nem kell fényezni a megmattult szekeret, csak teleragasztani CD-vel. Csak lehet, hogy az az autó nappal zavar mindenkit. Engem az 1 db lógó Wincsikorong is zavart az autóban, mikor úgy esett rá a fény. Lényeg a lényeg, hogy nem tudom mit fogok kezdeni a rengeteg újságos CD-vel. Mondjuk manapság rászoktam a DVD-s melléklettel rendelkező számok megvételére, de egyszer abba is megfulladok.
-
gabe_
őstag
Ez a visszapillantóra akasztás iszonyú hülyeség. A rendőrségi lézeres sebességbemérésnél a lézersugár átmérője ( mire a kocsidig elér ) 1-2 méter is lehet, tehát 1 cd a szélvédő mögött vajmi kevés sugarat ver vissza...
Tapétázd ki a kocsidat vele, akkor sem fog sikerülni.
És még hülyének is néznének...
Én a falra akasztom rajzszöggel az elcseszett meg újságos cdket. Ha kész lesz a házam, a dolgozószobám falát fogják dísziteni. -
Gery77
csendes tag
Szerintem célozzunk meg egy Guiness rekordot vele, szerintem sehol a világon nem próbáltak még CD-kel befedni egy egész országot...http://prohardver.hu/pics/smileys/smile_2.gif
-
Vagyok
senior tag
Hahó!!! Úgy láttszik mégsem olyan egetverő probléma ez a cd helyet fogla dolog, hiszen senki nem válaszolt, hogy hurrá itt vagyok vidd a cuccost öcsém.
-
tomcs
őstag
egyszer volt oszt.tarsammal azt csinaltuk hogy volt par elhalt alaplap, kondijait lefeszegettuk majd legpuskabol kilovoldozgettuk oket elrontott meg ujsag cdkre
talalati arany igen jo volt, meg aztan a becsapodas se volt egyszeru.. volt amibol par negyzetcm lyukat utott, volt amibol nagyobbat, volt ami 1 lovestol szilankokra robbant (vtcd ehh ehh)
talan tdk birta legjobban, volt 1 amibol vagy 5-6 folt lett kilove de meg mindig emlekeztet hajdani kor alakjara (valahol megvan, emleknek) -
Agyzuzo
addikt
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Tedd be a mikróba. A látvány garantált.
Amúgy fűzd fel őket egy hosszú zsinórra és lógasd le valahonnan, elég impresszív látványt nyújthat (egyik helyen ahol melóztam több ezer CD volt így felfűzve a falra, nem volt semmi). -
Mosqu!to
addikt
-
Snowman21
tag
mér nem lehet őket megtartani???
10 év mulva a half life ot is igy fogod dobálni??
mer régi azér még nem szar azokon a cd ken még semmi sem
nem a mai mércével kell nézni
akkor az volt a sirály a fullos a jó....... -
Ha van a környéken egy Pc-s klub, akkor nekik is el lehet sütni. Nálunk is már egész szépen alakul a fal
Otthon is fel lehet vetni a kérdést kötségtakarékossági okokbol lehet ezzel tapétázni. Kérdés mit szól otthon a kedves anyuka/barátnő/feleség. -
Apika
addikt
Nekem itt pihennek a fiókomban. Néha elém kerülnek, akkor gondolok rá, hogy kidobom őket, de végül mindig maradnak a fiókban.
-
Notes
senior tag
Szerintem ha a régi radarokat megzavarná a CD akkor mondjuk a 80-as években az összes vadászgépet CD-kel borították volna be.
-
Darth_Revan
veterán
hmm,nekem is van jó pár újság cd....hmm,1 közeli földutat épp betonoznak....mikor nem figyelnek,akkor az uthenger elé pár cd majd futás
Legalább emlékeznek rá,hogy ne hagyják,hogy a gyerekük sok cd-t tartogasson a szobályában -
zsoltee10
addikt
A polcon hányolódnak és fokozzák a rendetlenség látszatát.
-
dzsoni
senior tag
Tőlem elkérte az egyik szomszéd az összes nem használt, vagy rontott lemezt. Kb. egy hónapja voltam kinn a telkén amikor megpillantottam a lemezeket egy madárijesztőre aggatva. Azt mondta amióta a lemezek ott vannak egy eltévedt madarat sem látott a környéken.
-
supercow
őstag
Attól veszélyes, hogy műanyag, az meg nem fog 2 hét alatt lebomlani (sok év kell hozzá), ha kidobod a kukába. Ha meg elégeted, az égés során keletkező gázok így meg úgy veszélyesek (savak meg kénszármazékok meg klór-micsodák). Ezért elvileg az erre kijelölt helyre kell vinni (ahogy a szárazelemet és a fáradt olajat a kocsiból) ahol megfelelően gondoskodnak róla. Bár nem értek hozzá, de gondolom beolvasztják és csinálnak belőle műanyag tányért meg villát, amit szintén kidobsz a kukába, és kezdődik az egész az elejétől...
-
DaSilva
senior tag
Mi van a cd-ben, amitől veszélyes hulladék?
-
ebx
aktív tag
A Kurt Rt. Szivesen megsemmisiti neked. Mondjuk nem ingyen
-
Obi-1
őstag
Hengeren tartom őket, néha előszedem nosztalgiázni a CHIP mozielőzeteseit, a Sandra98-at...
-
nmy
csendes tag
burkold be vele az autódat és láthatatlan leszel...
-
Tivadar
csendes tag
Computer Panomráma cd mellékleted is van?
-
rizsaxx
csendes tag
Nálam lenne hely a régi CD-k számára! Küldjétek hozzám őket, jó helyük lesz! Címem: [...]
Szerintem a CD-knek egyszer még jó hasznát lehet venni. (Ezalatt a rendeltetésszerű használatot értem)UI: Ha mást is küldtök, azt is szívesen fogadom! (azaz pl: alkatrészek, stb.)
A cím a felhasználó kérésére törölve. -- Panther
[ Módosította: Panther ]
-
boygo
aktív tag
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Olvastam már, hogy 500 ft-ért árulta valaki az újság mellékletes játékokat.
Te is megpróbálhatnád ! -
chariot
csendes tag
Aprószemű söréttel 10 m-ről gyönyörű csillámló konfettivé lőhető szét.
-
The_Tom
senior tag
válasz
Zen Master #1 üzenetére
-
Ploszi
senior tag
volt aki ezt komolyan gondolta:. autóba, visszapillantóra akasztod damillal abban a tévhitben, hogy megzavarja a lézeres bemérőt?? hihetelen, hogy az emberek mindig meg tudnak lepni
-
Balage77
csendes tag
Egy tanár haverom számítástechnika órán pirospont helyett osztogatja őket
-
iguana
őstag
sör alátétnek is dizájn
használom is.
-
supercow
őstag
1. goto kuka
2. csinálsz belőle WLAN antennát
3. autóba, visszapillantóra akasztod damillal abban a tévhitben, hogy megzavarja a lézeres bemérőt
4. kitapétázod vele a szobát
több ötletem nincs -
tsello
aktív tag
Én a 9. emeletről hajítom ki és utána megkeresem
Kurva jó buli.
Legjobb szerintem a PCWorld CD. -
crab
senior tag
Én oda adtam az egyik haveromnak, de ez nem megoldás, mert ő is ki fogja
dobni.. -
twollah
nagyúr
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Dobd ki a kornyezeten mar nem mulik semmi.
Ne dobd ki, keress egy olyan ceget aki a CDRomok megsemmisitesevel foglalkozik, es add oda nekik.
Dobd ki mert csak foglaljak a helyet, es a rajtuk levo cuccok elavultak.
Ne dobd ki mert nem ker kenyeret el van az a polcon, es a rajtuk levo programokra is szukseg lehet egyszer. -
iguana
őstag
nekem is van legalább 6 évre visszamenő chip, pc guru mellékletem, full játék is...
-
Zen Master
csendes tag
Legalább 100 db kallódik nálam a szóban forgó melléklet-cd-kből 99-től napjainkig. Nem szívesen dobnám ki környezetvédelmi okokból, de gyűjtögetni sem szeretném őket. Gondolom, nem csak nálam jött elő ez a probléma, szóval várom a T. fórumozók frappáns hozzászólásait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 500GB Sata SSD-k Samsung, Kingston
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest