- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
http://hardverapro.hu/apro/regi_gamer_ujsagok
Még maradt pár darab.
-
laceszgamer
addikt
http://hardverapro.hu/apro/ritkasagok_gamestar_pc_guru_pc-x_regi_szamok
Na senki?
Szinte ajándék áron, rengeteg olvasnivaló, nosztalgia. -
Minstrel
senior tag
válasz
Sixkiller6 #67 üzenetére
a Tesco-ban is láttam gyűjtődobozt, bele lehet dobni mindent külön lyukakba, cd, akksi, elem, mobil.
-
Sixkiller6
őstag
így 8 év után feléleszteném a topicot.
tudja valaki, hogy hol lehet leadni régi cd-ket?
media markt a legutolsó infóm, de senki nem tudta még megerősíteni. gugli nem igazán segít. -
wassermann
addikt
Az utóbbi 5évet megtartottam, mert a tágabb családban rohangálnak még öregecske gépek PII-vel és Win98-al így, ha valami Driver vagy Utility kell,
néha jól jönnek ezek a CD-k. -
Vangelis
félisten
Add oda a szegényeknek.
-
törölt tag
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Szia! Bogarásztam a régi témák között, bocs, hogy felhoztam ezt most. Nem tudom, aktív vagy-e még a fórumon. Ugye nem dobtad ki ezeket a CD-ket? Szeretném őket elkérni. Légy szíves, mondj egy árat, amennyiért Neked is megérné megválnod tőlük. A régi újságjaid nem eladóak?
-
MasOyama
őstag
Várjatok még egy évet, és a budapest parádén jól jöhet.
Volt olyan kamion ami cdékkel volt boritva. Min 1000 darab cd.
Vagy egy hanglemez boltba adjátok el darabját 20 forintba, és ott jól mutat a plafonon. Már láttam ilyet és tök jó volt. Még egy ventivel fújták is őket.
-
elttiL
senior tag
Van egy k7s5a dobozom, abban vannak a kicsikék; gamestar, katalógus, chip, pcwolrd..., ami meg nem itt van az szanaszét...
-
caleb
aktív tag
Ja,ja. Sör alátétnek kiválló,és még jol is mutat.
-
gabe_
őstag
Ezt a felmelegítést kiróbálom.
-
gabe_
őstag
Sirály12: A lézer ugye nagy energiájú fénysugár. Namost minden a fókuszáláson múlik. ( homorú-domború lencse bla bla bla: optika ) Minden azon múlik, milyen célra készítik a lézert kibocsájtó készöléket. Kulcstartó, fénykapu, sebességmérésre, forgácsolásra esetleg Jediknek kardozni.
-
TitiRii
senior tag
hy all
én csináltam már belőle minden félté..
pl az aluljároban osztogatott 200ft os csipogos orával kombinálva egész jo kis mutatos ajándék orák készíthetők számítógép függö ismeröseinknek,
de a szobát is dekoráltam már vele mint tapéta ,ez is elég mutatos volt csak meguntam,aztán szét vágtam öket és mindenféle tárgyakat ragaszgattam belölük össze,(auto repölő egérke szivecske) szintén ajándék céljából
ha kicsit felmelegítem és homorura formálom egész jo party fényeket is tud generálni ha megvilágítom,de a sör alátét ötlet sem olyan rosz
szvsz fantázisa kérdése,
ha nagyon sok időm lezs és moder kedvem csinálok egy pc házat is belölük
vagy lehet kiprobálom hogyha az egész kocsit beburkolom vele tényleg láthatatlan leszek e -
róland
veterán
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Ajánld fel valamelyik könyvtárnak. Kisebb települések könyvtárai szívesen fogadják az ilyen felajánlásokat. Hátha más még érdekesnek találja, vagy egy keresett anyag épp azon található.
-
gabe_
őstag
Igen, a döglött macsek fertőző, ha radioaktív hulladékot evett.
Gondolom fertőző. -
traby
csendes tag
azt például tudtátok, hogy a döglött macska is vszéles hulladék, és nem szabad a kukába dobni?
-
gabe_
őstag
Hát igen, a dekoráció.
Egyébként lehet a régi újságos cdket tok nélkül is tárolni, így elég kevés helyet foglalnak...( összeragsztva +felelő magasságot széklábat is csinálhatunk belőle.
sőt, ágytámaszt is.
)
-
mura81
senior tag
Nekünk van cserépkályhánk!
A többit a fantáziátokra bízom -
Marcus
aktív tag
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Én frizbinek használom őket!
-
rnagy
tag
Nekem is van rengeteg CD 2001-től. Nincs szívem kidobni őket, mondván jó lesz még valamire. Csak az a gáz, hogy már a CD-k ellepték a szobámat. A Bp Parádén láttam egy kamiont, ami tele volt ragasztva CD-vel. Állatul nézett ki. Pl. nem kell fényezni a megmattult szekeret, csak teleragasztani CD-vel. Csak lehet, hogy az az autó nappal zavar mindenkit. Engem az 1 db lógó Wincsikorong is zavart az autóban, mikor úgy esett rá a fény. Lényeg a lényeg, hogy nem tudom mit fogok kezdeni a rengeteg újságos CD-vel. Mondjuk manapság rászoktam a DVD-s melléklettel rendelkező számok megvételére, de egyszer abba is megfulladok.
-
gabe_
őstag
Ez a visszapillantóra akasztás iszonyú hülyeség. A rendőrségi lézeres sebességbemérésnél a lézersugár átmérője ( mire a kocsidig elér ) 1-2 méter is lehet, tehát 1 cd a szélvédő mögött vajmi kevés sugarat ver vissza...
Tapétázd ki a kocsidat vele, akkor sem fog sikerülni.
És még hülyének is néznének...
Én a falra akasztom rajzszöggel az elcseszett meg újságos cdket. Ha kész lesz a házam, a dolgozószobám falát fogják dísziteni. -
Gery77
csendes tag
Szerintem célozzunk meg egy Guiness rekordot vele, szerintem sehol a világon nem próbáltak még CD-kel befedni egy egész országot...http://prohardver.hu/pics/smileys/smile_2.gif
-
Vagyok
senior tag
Hahó!!! Úgy láttszik mégsem olyan egetverő probléma ez a cd helyet fogla dolog, hiszen senki nem válaszolt, hogy hurrá itt vagyok vidd a cuccost öcsém.
-
tomcs
őstag
egyszer volt oszt.tarsammal azt csinaltuk hogy volt par elhalt alaplap, kondijait lefeszegettuk majd legpuskabol kilovoldozgettuk oket elrontott meg ujsag cdkre
talalati arany igen jo volt, meg aztan a becsapodas se volt egyszeru.. volt amibol par negyzetcm lyukat utott, volt amibol nagyobbat, volt ami 1 lovestol szilankokra robbant (vtcd ehh ehh)
talan tdk birta legjobban, volt 1 amibol vagy 5-6 folt lett kilove de meg mindig emlekeztet hajdani kor alakjara (valahol megvan, emleknek) -
Agyzuzo
addikt
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Tedd be a mikróba. A látvány garantált.
Amúgy fűzd fel őket egy hosszú zsinórra és lógasd le valahonnan, elég impresszív látványt nyújthat (egyik helyen ahol melóztam több ezer CD volt így felfűzve a falra, nem volt semmi). -
Mosqu!to
addikt
-
Snowman21
tag
mér nem lehet őket megtartani???
10 év mulva a half life ot is igy fogod dobálni??
mer régi azér még nem szar azokon a cd ken még semmi sem
nem a mai mércével kell nézni
akkor az volt a sirály a fullos a jó....... -
Ha van a környéken egy Pc-s klub, akkor nekik is el lehet sütni. Nálunk is már egész szépen alakul a fal
Otthon is fel lehet vetni a kérdést kötségtakarékossági okokbol lehet ezzel tapétázni. Kérdés mit szól otthon a kedves anyuka/barátnő/feleség. -
Apika
addikt
Nekem itt pihennek a fiókomban. Néha elém kerülnek, akkor gondolok rá, hogy kidobom őket, de végül mindig maradnak a fiókban.
-
Notes
senior tag
Szerintem ha a régi radarokat megzavarná a CD akkor mondjuk a 80-as években az összes vadászgépet CD-kel borították volna be.
-
Darth_Revan
veterán
hmm,nekem is van jó pár újság cd....hmm,1 közeli földutat épp betonoznak....mikor nem figyelnek,akkor az uthenger elé pár cd majd futás
Legalább emlékeznek rá,hogy ne hagyják,hogy a gyerekük sok cd-t tartogasson a szobályában -
zsoltee10
addikt
A polcon hányolódnak és fokozzák a rendetlenség látszatát.
-
dzsoni
senior tag
Tőlem elkérte az egyik szomszéd az összes nem használt, vagy rontott lemezt. Kb. egy hónapja voltam kinn a telkén amikor megpillantottam a lemezeket egy madárijesztőre aggatva. Azt mondta amióta a lemezek ott vannak egy eltévedt madarat sem látott a környéken.
-
supercow
őstag
Attól veszélyes, hogy műanyag, az meg nem fog 2 hét alatt lebomlani (sok év kell hozzá), ha kidobod a kukába. Ha meg elégeted, az égés során keletkező gázok így meg úgy veszélyesek (savak meg kénszármazékok meg klór-micsodák). Ezért elvileg az erre kijelölt helyre kell vinni (ahogy a szárazelemet és a fáradt olajat a kocsiból) ahol megfelelően gondoskodnak róla. Bár nem értek hozzá, de gondolom beolvasztják és csinálnak belőle műanyag tányért meg villát, amit szintén kidobsz a kukába, és kezdődik az egész az elejétől...
-
DaSilva
senior tag
Mi van a cd-ben, amitől veszélyes hulladék?
-
ebx
aktív tag
A Kurt Rt. Szivesen megsemmisiti neked. Mondjuk nem ingyen
-
Obi-1
őstag
Hengeren tartom őket, néha előszedem nosztalgiázni a CHIP mozielőzeteseit, a Sandra98-at...
-
nmy
csendes tag
burkold be vele az autódat és láthatatlan leszel...
-
Tivadar
csendes tag
Computer Panomráma cd mellékleted is van?
-
rizsaxx
csendes tag
Nálam lenne hely a régi CD-k számára! Küldjétek hozzám őket, jó helyük lesz! Címem: [...]
Szerintem a CD-knek egyszer még jó hasznát lehet venni. (Ezalatt a rendeltetésszerű használatot értem)UI: Ha mást is küldtök, azt is szívesen fogadom! (azaz pl: alkatrészek, stb.)
A cím a felhasználó kérésére törölve. -- Panther
[ Módosította: Panther ]
-
boygo
aktív tag
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Olvastam már, hogy 500 ft-ért árulta valaki az újság mellékletes játékokat.
Te is megpróbálhatnád ! -
chariot
csendes tag
Aprószemű söréttel 10 m-ről gyönyörű csillámló konfettivé lőhető szét.
-
The_Tom
senior tag
válasz
Zen Master #1 üzenetére
-
Ploszi
senior tag
volt aki ezt komolyan gondolta:. autóba, visszapillantóra akasztod damillal abban a tévhitben, hogy megzavarja a lézeres bemérőt?? hihetelen, hogy az emberek mindig meg tudnak lepni
-
Balage77
csendes tag
Egy tanár haverom számítástechnika órán pirospont helyett osztogatja őket
-
iguana
őstag
sör alátétnek is dizájn
használom is.
-
supercow
őstag
1. goto kuka
2. csinálsz belőle WLAN antennát
3. autóba, visszapillantóra akasztod damillal abban a tévhitben, hogy megzavarja a lézeres bemérőt
4. kitapétázod vele a szobát
több ötletem nincs -
tsello
aktív tag
Én a 9. emeletről hajítom ki és utána megkeresem
Kurva jó buli.
Legjobb szerintem a PCWorld CD. -
crab
senior tag
Én oda adtam az egyik haveromnak, de ez nem megoldás, mert ő is ki fogja
dobni.. -
twollah
nagyúr
válasz
Zen Master #1 üzenetére
Dobd ki a kornyezeten mar nem mulik semmi.
Ne dobd ki, keress egy olyan ceget aki a CDRomok megsemmisitesevel foglalkozik, es add oda nekik.
Dobd ki mert csak foglaljak a helyet, es a rajtuk levo cuccok elavultak.
Ne dobd ki mert nem ker kenyeret el van az a polcon, es a rajtuk levo programokra is szukseg lehet egyszer. -
iguana
őstag
nekem is van legalább 6 évre visszamenő chip, pc guru mellékletem, full játék is...
-
Zen Master
csendes tag
Legalább 100 db kallódik nálam a szóban forgó melléklet-cd-kből 99-től napjainkig. Nem szívesen dobnám ki környezetvédelmi okokból, de gyűjtögetni sem szeretném őket. Gondolom, nem csak nálam jött elő ez a probléma, szóval várom a T. fórumozók frappáns hozzászólásait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- 2TB Kingston SSD M.2 NVMe NV3 garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest