Hirdetés
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ami miatt nem szeretem, pl bekötötték az adsl-t, szerettem volna pár napnál tovább használni a gépet egyhuzamban, természetesen ez nem sikerült(Windows ME-t használtam, nekem az a kedvencem a windowsok közül). mondom annyira nem gond, sokan mondják, hogy úgyis szar, windows xp. Driver persze nem sok volt pl vidkártyához se, szal nem is igazán tudom mien játék futott(ellenben most linux alatt tudnám sorolni), és pont emiatt a gui vmi tetü lassú volt, és ő se igazán bírta a állandó letöltést, és vmiért a sebesség se volt az igazi(párhuzamosan volt egy ideig me és xp, többször néztem, xp alatt lasabban ment...) plussz jött még ez az officeos probléma is.
Szóval ekkor váltottam linuxra, és hogy tuti legyen a dolog windows letöröl, linux fel, rákényszerítve magam erre, és sztem megérte.
Most egyetlen dologgal szívok kicsit, ugyanis új libc vel nem megy kylix, és kicsit gondban vagyok, mer delphiben kéne pár prog, de ez sem fordul elő normális usernél, aki nem a fél perces snapshotokat pakolja fel:))
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PayPal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- XPEnology
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest