Hirdetés
- Hivatalosan is a Switch lett a Nintendo legsikeresebb konzolja
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ami miatt nem szeretem, pl bekötötték az adsl-t, szerettem volna pár napnál tovább használni a gépet egyhuzamban, természetesen ez nem sikerült(Windows ME-t használtam, nekem az a kedvencem a windowsok közül). mondom annyira nem gond, sokan mondják, hogy úgyis szar, windows xp. Driver persze nem sok volt pl vidkártyához se, szal nem is igazán tudom mien játék futott(ellenben most linux alatt tudnám sorolni), és pont emiatt a gui vmi tetü lassú volt, és ő se igazán bírta a állandó letöltést, és vmiért a sebesség se volt az igazi(párhuzamosan volt egy ideig me és xp, többször néztem, xp alatt lasabban ment...) plussz jött még ez az officeos probléma is.
Szóval ekkor váltottam linuxra, és hogy tuti legyen a dolog windows letöröl, linux fel, rákényszerítve magam erre, és sztem megérte.
Most egyetlen dologgal szívok kicsit, ugyanis új libc vel nem megy kylix, és kicsit gondban vagyok, mer delphiben kéne pár prog, de ez sem fordul elő normális usernél, aki nem a fél perces snapshotokat pakolja fel:))
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs