Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Video digitalizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
runner 125 #27018 üzenetére
No, és ez min változtat? SEMMIN! A köcsög rendszer ilyen marad, kimossa magát. Kap pár évet maximum. Az ilyeneket simán pár nap kínzás után lehetne akasztani, és bármi miatt nem döglik meg, ezt addig KELLENE folytatni, amíg fel nem fordul. Akkor lenne vissza tartó ereje valaminek, így a büdös életbe nem lesz (természetesen, a bíró, az ügyvéd szintén börtönbe, kőbányába min 10 évre). Ja, természetesen totális vagyon elkobzás, a cégeit bezárni, oszt csókolom. De amíg pl Stohl kecsegláda szinte minden nam szerepel a tv-ben, addig ugye EZ JÓ példa! Lásd, szinte mindent meg lehet úszni. Lehet, drasztikusan gondolkodok, sok ember deglene meg, de ez nem baj. Persze, a politikusokra ez duplán vonatkozna, azokat akkor is akasztanám, ha csak volán mögé ül ittasan, radar detektort, blokkolót használ, meg hasonlóak.
A megélhetési bűnözés MEGELŐZENDŐ!!!
-
Allien
veterán
"...vagy 20 autós elmegy úgy, hogy a gyalogos vár a zebrán"
Bocs, hogy bele vau-vau, de néha jobb is, ha az autósok nem álnak meg, átengedni a gyalogost (persze nem minden esetben). Ez a gyalogos érdeke is. Ugyanis, ha én megállok, és átengedem (szoktam ilyet csinálni rendszeressen), csak olyan helyen teszem, ahol kevés lehetősége van a mögöttem lévő idióta kecsegnek kikerülnie engem, mert feltartom.
A feleségem nem 1x kiakadt rajtam, amikor gyalogossan közlekedünk. Én pl lazán átmegyek a piros jelzésen.Már, ha nem jön SEHOL se auto. Pl anno, a Veres Péter úton (Kerepesi út folytatása) rendszeressen át kellett kelnünk zebránál. Nagy forgalmu, és volt, hogy már zöld volt a lámpánk, az autós mégis lazán átment rajta, egyszer meg nagy sebességgel száguldozott, és fékezett, de becsúszott kb a zebra feléig, pedig, már simán leléphettem volna, és pont telibe is nyomott volna. Az óta megértette, hogy jobb pirosban átmenni, ha egy autó sincsen a közelben, mert az biztonságosabb, mint ha nekem zöld a jelzés, de akár egy autó is közelít a zebrához.
-
Allien
veterán
válasz
dragonfx #2483 üzenetére
Hát, ez teljessen elfogadhatattlan számomra!
Illetve, szerintem mindig szükséges használni. Ha nem használja valaki, és pont elém akar pebofátlankodni, az nem fog tudni, vagy rámhúzza a tragacsát. Pedig lehet, hogy csak nem veszi észre, hogy még 20-30 kocsi megy abban a sávban, mert lehet, tükör van az autóban, csak ugye, arra szolgál, hogy folytonossan láthassa önmagát benne.
-
Allien
veterán
válasz
arpeen2 #2467 üzenetére
Irányjelző? Olyat pl a BMW-ken csak rittkán látni! A rendőrautókon meg tilos használni, mert ha kiég, akkor plussz papírmunka megigényelni, és meg kell indokolni, hogy mé égett ki (gondolom), ezért inkább nem használják. A taxisok egy jelentős része meg má nem ember, ergo, nekik is felesleges használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abit IP35P LGA775 alaplap, + Quad Core Q8200 CPU, + hűtő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest