Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Canon EOS DSLR topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Én is itt tanultam meg hivatalosan vezetni, de az egész gyerekkoromat egy Veszprém megyei kisvárosban éltem le, úgyhogy van sejtésem róla, milyen rossz lehet vidék után itt vezetni. A feleségem például annyira fél a Hungárián, hogy egyfolytában a féket tapossa - pedig én ülök a volán mögött.
És akkor egy összehasonlítás: A fateromnak kb. 12 éve van jogsija, viszonylag jól vezet, de Budapesten meghal. Egyszerű okból, feléjük sem ilyen összetett útvonalak, sem ekkora forgalom nincs, tehát nem tudott rutint szerezni ennyi idő alatt sem.
"szerk: amugy nekem azt tanította meg elsőnek, hogy sohasem szabad felkapni a vizet más hülyeségén. Tekeredjen fel a fára, ha akar, de minket ne kéztessen nyugtalanságra."
És mennyire igaza is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest