- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
kommentek közt az alábbi van... ha tényleg ez a sztori és én jobbra kisívben lámpára szabályosan kanyarodnék, amikor egy ilyen barom belémjön (onnan, ahonnan épp senki nem is jöhetne, max megkülönböztető jelzéssel) ...akkor felőlem a vajúdó szűz máriát is hozhatja: krvanyját neki
lehet mosdatni mindenkit meg kitalálni jobbnál-jobb kifogásokat, amíg nem megkülönböztető jelzéssel ellátott járművet vezet az ember, addig nincs mentsége
"Hát a sztori röviden, hogy épp a húgommal jöttünk be a kerepesni, ő vezetett, beszélgettünk, minden rendben volt. Aztán előttem egy pillanat alatt elsötétült minden és az Uzsoki kórház SBO-ján tértem magamhoz. Hálás vagyok a húgomnak, hogy volt lélekjelenléte, és tudta, hova menjen nem pedig megállt az út szélére mentőket hívni, mert mire azok kiértek volna a helyszínre addigra olyan kritikus állapot kerültem volna, hogy mostanra biztosan nem élnék... Ha a húgom nem tudja, hol van a legközelebbi kórház, mert bepánikol, mert nem megfelelően mérlegel, annak tragikus következményei lettek volna.
Szó se róla, nem veszélytelen, ami a videón látszik. De vannak helyzetek, amikor kénytelen vagy mindent feltenni egy lapra. Szóval, reméld csak, hogy elveszik a jogsiját. Én nem kívánom, hogy kerülj hasonló helyzetbe, hiszen aki így gondolkodik, biztosan magára marad és meghal amíg a mentők kiérkeznek.
Szerintem ha el is veszik a jogsiját biztosan nem fogja bánni. A szememben ő egy hős. Én személy szerint kitüntetném. Jelzem, hogy - ahogyan a videón is jól látszik - rendkívül jó képességekkel vezet és önuralmát is sikerült megőriznie, hiszen még az irányt is jelezte folyamatosan.
Ha a helyzetemből átgondolnád a történteket, talán te magad is másképp fogod értékelni a videón látottakat. Talán te is örülnél, ha lenne a családodban olyan ember, akinek ennyire számítasz."
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest