Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
kommentek közt az alábbi van... ha tényleg ez a sztori és én jobbra kisívben lámpára szabályosan kanyarodnék, amikor egy ilyen barom belémjön (onnan, ahonnan épp senki nem is jöhetne, max megkülönböztető jelzéssel) ...akkor felőlem a vajúdó szűz máriát is hozhatja: krvanyját neki
lehet mosdatni mindenkit meg kitalálni jobbnál-jobb kifogásokat, amíg nem megkülönböztető jelzéssel ellátott járművet vezet az ember, addig nincs mentsége
"Hát a sztori röviden, hogy épp a húgommal jöttünk be a kerepesni, ő vezetett, beszélgettünk, minden rendben volt. Aztán előttem egy pillanat alatt elsötétült minden és az Uzsoki kórház SBO-ján tértem magamhoz. Hálás vagyok a húgomnak, hogy volt lélekjelenléte, és tudta, hova menjen nem pedig megállt az út szélére mentőket hívni, mert mire azok kiértek volna a helyszínre addigra olyan kritikus állapot kerültem volna, hogy mostanra biztosan nem élnék... Ha a húgom nem tudja, hol van a legközelebbi kórház, mert bepánikol, mert nem megfelelően mérlegel, annak tragikus következményei lettek volna.
Szó se róla, nem veszélytelen, ami a videón látszik. De vannak helyzetek, amikor kénytelen vagy mindent feltenni egy lapra. Szóval, reméld csak, hogy elveszik a jogsiját. Én nem kívánom, hogy kerülj hasonló helyzetbe, hiszen aki így gondolkodik, biztosan magára marad és meghal amíg a mentők kiérkeznek.
Szerintem ha el is veszik a jogsiját biztosan nem fogja bánni. A szememben ő egy hős. Én személy szerint kitüntetném. Jelzem, hogy - ahogyan a videón is jól látszik - rendkívül jó képességekkel vezet és önuralmát is sikerült megőriznie, hiszen még az irányt is jelezte folyamatosan.
Ha a helyzetemből átgondolnád a történteket, talán te magad is másképp fogod értékelni a videón látottakat. Talán te is örülnél, ha lenne a családodban olyan ember, akinek ennyire számítasz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest