- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72 #55585 üzenetére
Anno amikor az udvarba beosonva anyám szeme láttára ellopta két kamasz korú maugli a muter fél éve vásárolt bringáját felhívtam a helyi rendőrkapitányságot, hogy itt követem a tolvajokat jöjjenek intézkedni. Unott hangon közölte az ügyeletes tiszt, hogy nem tud küldeni senkit mert a két szolgálatban lévő járőr páros közül az egyik baleseti helyszínt van biztosítani a másik járőrözési feladatot lát el a városban. WTF? A városban cirkálnak fel alá és nem érnek rá egy lopással foglalkozni? Ja akkor oké. Lekaptam a kiscsávót a bringáról irgalmatlanul felpofoztam a másikat nem tudtam mert sajnos elszaladt, behajítottam a biciklit a csomagtartóba és hazamentem. Ennyit a rendőrségről. De sunyin a bozótosba elbújva sebességet mérni, arra valahogy mindig akad emberük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest