Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Epson nyomtatók
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
válasz
deicide #23085 üzenetére
Saját véleményem szerint veszélyes. Durrdefektnél két kezes úgy vélem jobb. Ez csak engem irritál szerintem, ezért se akarok senkit sem megbántani. De "12órás egykezes vezetésnél" 90%-ban nem is egyenesen ülnek, nem elég, hogy a tartásnak/ülésnek sem jó, csomóan kevesebbet látnak így ki. Én mindig nevetek, ha ilyen sofőrt látok, nekem valahogy nem természetes, pedig én sem vagyok öreg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell OptiPlex 5080 SFF/Pentium G6500T/2 8 GB DDR4/128GB NVMe - Windows 11
- OnePlus 9 5G 8GB/128GB újszerű kártyafüggetlen dobozában!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest