- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Aktív témák
-
ernokecske
csendes tag
Termessz és add el, ne szívj!
-
occsi
csendes tag
szerintem nem is olyan rossz ha probaltatok ti is tudhatjatok
-
joergie
őstag
végülis, természetes.Akkor jó étvégyat a gyilkos galóca pörkölthöz!
ezzel ne hivatkozzatok, hogy természetes, mert akkor mindent el lehetne szívni, de gondolom nem próbálnál elszívni egy akármilyen teakeveréket, ugye?
Láttam én nem egy embert, akin alapból nem igazán látszik, hogy ő nem teljes értékű ember, pedig ő már nem az, és ezen nem fog tudni változtatni, hiába akar majd, amikor családapa/anya lesz. -
Conki
tag
válasz
qpakcovboy #383 üzenetére
Ezt honnan veszed?
Elég rendesen szívtunk hidd el... -
Kain
senior tag
válasz
qpakcovboy #388 üzenetére
Ezt a ''kifordulsz magadból'' dolgot nem egészen értem.Sztem nem ez a megfelelő szó rá leglábbis szerintem.
-
jamez
senior tag
válasz
qpakcovboy #388 üzenetére
Én csak az egészségre ártalmas hatást próbáltam érzékeltetni. De ha ténylegesen tesztelnénk akkor a kender jobb lenne, tekintve, hogy a természet adja! A sz@r gázokat meg E-ket a kajákban, gyógyszereket pedig az ember szintetizálja fertőzve meg vele az egész földet.
-
qpakcovboy
őstag
Nahh jó szórakozást mindenkinek Én elindulok csavarni.
Majd este jövök. -
jamez
senior tag
Az alkohol és a dohány legalizált drog. Nem ismerem a fű hatásait személyesen, de láttam párat aki rendszeresen élt vele. Szerintem semmivel nem rosszab mint végissétálni egy büdös belvárosi utcán. Ráadásul teljesen természetes! Csak kicsit erősebb a hatása a dohánynál. Ha úgy lenne a használat szabályozva, mint az alkoholnál akkor semmi baj nem lenne vele. A dohánynak és a piának már történelmi hagyományai vannak. Páran próbálták már az alkoholt betiltani, de mi lett belőle?? Meggazdagodtak a csempészek és még több embert kellett a kergetésükbe belevonni....
-
joergie
őstag
szerintem csupán önkontroll kell hozzá, hogy az ember azt mondja, hoy nem, és kész, cigiről is így lehet leszokni, nem tapasszal.Én a fű miatt rúgtam fel egy 16 éves barátságot.Megérte?barátomnak biztos.
-
bumper
senior tag
Na a Pongó tegnap elmondta a Csernusnál, hogy miért ne szívj !
tudjátok a citoplazmák...
A Csernus is elmondta, hogy szerinte miért nem érdemes....
... az övé jobb ''magyarázat'' volt. -
Conki
tag
3 és fél évem ment el feleslegesen...
Utálom a nőket...
Én meg erre azt mondtam abbahagyom a zözizést...
Hülye vagyok én?
Igen.
Csakazért sem fogok soha többé...
Az szerintetek nagyon gáz, ha egy férfi 13. órája könnyezik egyfolytában?
Most ilyenkor leigyam magam vagy ugorjak le egy hídról?
Mondjuk utóbbi hatásosabb:/ -
hcol7
senior tag
de asszem elég ennyi, befejeztem
-
hcol7
senior tag
meg fogsz lepődni. enyhe csúsztatással mondhatom, hogy nem áll az olyan messze a valóságtól. mármint aza minden 3. - 5. ember (fűről beszélünk még mindig, remélem nem olyan ez mint a tévében hogy fű a téma és mégis vérrel kevert heroinnal teleszívott fecskendőt mutatnak a snittekben, meg liftaknákat)
-
hcol7
senior tag
félek szélmalomharc, de mégis leirom neked.
ha valaki elszív egy spanglit, az hiddel, nemfog száguldozni autóval (meg verekedni se), hanem épp az ellenkezője. aggresszívvé nemfogsz a fűtől válni, vagy ha mégis akkor azmár régrossz, és fűre sincs szükséged hozzá. ha nem hiszed, akkor sajnálom, bár annyira nemfog mellbevágni a dolog, mint maga a tény hogy ilyet nyilatkozol nyilvánvaló tájékozatlanságod ellenére. -
Conki
tag
A fű nem okoz semmilyen függőséget.
Én eddig rendszeresen szívtam, tegnap volt utolsó.
Most határoztam el, hogy soha többet nem gyújtok rá.
De nem a fű miatt. Az ok magánügy.
Nem volt belőle problémám vagy ilyesmi, semmi kellemetlenség nem ért,
nincs is köze a zöldhöz annak, amiért abbahagyom.
És higgyétek el, sikerülni fog letennem
Mi több, már le is tettem.
Ehhez mit szóltok?
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Biztosan hivatkoztam már erre valamelyik másik topicban korábban, de belinkelem újból, mert nagyon találónak (és mellesleg jópofának) tartom:
Váncsa István: Füvescikk Bővebben: link
Szerintem szánalmas a magyar törvényhozás - és közvetve: a társadalom - reakciója a ''füvezésre''. Szánalmas a mérhetetlen ostobaság, gyávaság és főleg képmutatás.
Még jó, hogy nem füvezek, és ebből nem származhat kellemetlenségem. ... Ja, nem is alkoholizálok. Aki engem kérdez, annak nem ajánlom egyiket sem.
De szerintem inkább foglalkozna mindenki saját magával, ahelyett, hogy - nyilván csupán felebaráti szeretettől vezérelve - másokból próbálna szentet faragni. -
DonLeo
senior tag
-
Bencom
senior tag
Szorosan a címhez:
Mer' CSAK! -
Bero
aktív tag
nagyon pihentagyú topic
-
dabadab
titán
Azt meg, hogy a jelenlegi szabalyozas jo-e, a legegyszerubb ugy eldonteni, hogy belegondolsz, orulnel-e neki, ha a gyerekedet jopar evre bortonbe zarnak azert, mert elszivott egy jointot.
Egykent meg ne legyunk mar ennyire alszentek, mi is tettunk ezt-azt fiatalabb korunkban, szuleink is, nagyszuleink is, nyilvan a gyerekeink is fognak, attol meg nem fog osszedolni a vilag, hogy ha isznak par sort v elnyomnak egy dzsangat.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
Szerintem az nem whiteweedo, hanem whitewidow.
-
Mosqu!to
addikt
a fűnek van több nemesített fajtája, köztük ez is. fehérebb a színe, ''könnyebb beszívni'', és sokkal ütősebb. ezen kívül csak az orange bum -ot ismerem, aminek az a lényege, hogy tilos mellé narancsot enni, mert akkor nagyon bekészülsz
ha valaki tud még írni több fajtát is, ami magyarországon elérhető, az ne habozzon, tegye meg! -
occsi
csendes tag
de komolyan kozuleetek probalta mar valaki?
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
adriankoooo #347 üzenetére
Hát sajnos Magyarországon nem ilyen fényes a helyzet...
Itt egy gramm, ami ki tudja milyen thc tartalmú jó esetben 2000 ft, és még örülhetsz ha nem húznak le
A whiteweedo pedig 2500 fixen mindíg. -
bali79
tag
Füvet a gyerekeknek - mert megérdemlik
-
adriankoooo
senior tag
Szia!
Csak a te hozzászolasodat olvastam. Erre reagálnék. Nem muszály meggazdagitanod a dílert, termeszthecc otthon az ablakban is. Ez az olcsobbik megoldas (persze elotte nem ártana egy kis Érsekújvári palántát beszerezni). Ha te 8 órát dolgozol 1g fuért az s*ar. Itt egy kozepes minosegu cucc (50%THC) kábé 40-50sk (ezt szorozzátok be 6.5, és forint lessz). A jobbak (70->9x%THC) 70-120sk.
Epilog:
Ha legalébb egy 300ft/oras hejen dolgozol akkor, nem kell 8orat dolgoznod.
u.i:
a szipuzosok ( alias fetisták) nagyon hujék !!!! Olcso drogosok. Ezt ide kellett írnom, bocsesz
adrian -
5n1p3r
újonc
Azer en miko legalabb 20 eves lesz a gyerkocom, kiulok vele a hegyaljai hetegi hazunkba es tepek egyet vele.
-
5n1p3r
újonc
mer` a dohany karos a zegeszsegre.
-
bali79
tag
Azt, hogy valami (cigi, alkohol, fű) káros-e úgy lehet legjobban magadban eldönteni, hogy belegondolsz, örülnél-e neki, ha a te gyereked egy csomag/üveg cigivel, piával, fűvel indulna el bulizni.
Nos, akinek a fenti kérdés bármely részére igen a válasza, annak csak gratulálni tudok (a gyerekét meg sajnálni...) -
bigfranyo
csendes tag
hogy miért illegális a spangli, és miért legális a cigaretta és az alkohol???
a kulcsszó:
ADÓZOTT TERMÉK
ergo állambácsinak iszonyatos bevétele származik a legális drogokból... -
Pipó
őstag
''Nincs az a kábítószer túladagolásban meghalt masszív heroinista, aki ne egy szál füves cigivel kezdte volna.''
-
baliii
senior tag
szerointem is karosabb es dragabb a cigi meg a pia is mint a fu... tehat miert lenne rosszabb? talan mert be van tiltva? van nem 1 olyan orszag ahol az orvos stresszoldonak is felirja...
-
Digital
addikt
Upsz
-
Digital
addikt
Sztem néha jó szívni egy kis dzsangát........ -
aDM|RaL^
őstag
szivjatok inkabb vizipipat, abban nemsok cucc van, es meg jo az ize is... tudjak am az arabok hogy mi a jo
almas vizipipa owns.
-
Conki
tag
Én nem szeretnék most értelmesen hozzászólni, csak annyit mondanék, jó olvasgatni ezt a topicot, nagyokat virulok rajta
Valahol hallottam ezt a kis szösszenetet, persze ez csak vicc, de tetszik:
''A mai fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincsen pénze drogra.''
A fű káros, az alkohol káros, a dohányzás, kávézás káros. Mindenki maga dönti el mivel pusztítja önmagát. Én nem dohányzom, nem kávézom, ritkán iszom. Mindegyiket vizsgálgattam már, s lett is egy véleményem ezekkel kapcsolatban. Sokan mondják, mennyire káros a fű. Válaszom: A dohány károsabb. Sokan mondják, sokba kerül. Válaszom: Az alkohol drágább. Károsabb. Rosszul is lesz tőle az ember. Én nem akarok senkit arra bíztatni, hogy tépjen. Sőt azt mondom, NE tegye. Nem kötelező. De ellene sem kötelező fellépni. A zödre nem lehet rászokni. Sőt az sem igaz, hogy aki szív, nem áll meg ennél, s a keményebb drogok következnek. Lehet, hogy aki komolyan drogozik, a cannabissal kezdte. Mert az a legelérhetőbb. De aki kemény drogot fogyaszt, az akart is drogozni. Lehet, hogy mert nem volt más kiút, lehet, hogy mert csak miért is ne tegye, de ha drogozik, úgy akarta, nem a fű vitte rá. Sajnos nagyon tudatlan a mai magyarság. Ezzel kapcsolatban legalábbis.
-''Miért ne füvezzek?''
-''Mert csak''
Ez aztán az érvelés
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Most találtam
Hogy ez jó vagy nem jó, hasznos vagy káros, az mind értelmét veszíti. A legapróbb részletek is hatalmas jelentőséggel bírnak, egy vízcseppben, egy füstkarikában is rengeteg történet zajlik, és hatalmas, körkörös összefüggésekre jön rá az ember. Szabadon szűkítheti vagy tágíthatja látókörét, rájön, hogy egy dolog bizonyos szempontból jó, de ugyanaz a dolog egy másik szempontból nem jó, tehát mindez csak érzékelés kérdése. Nincs objektivitás. Minden trip után azzal a tanulsággal tértem vissza, hogy nincs nagyobb igazság, mint a jin és jang kettőssége.
Másnál is előjött ez a jin-jang szimbolika? -
Lord Zero
addikt
nem olvastam végig, csak a kezdő kérdésre válaszolnék: azért nem szívok füvet, mert nem bírom
nagyonnagyon rosszul leszek tőle, légszomj, verejtékezés, szívdobogás, ritmuszavar, alig tapintható pulzus, hidegrázás, satöbbi
így jártam (egészen biztosan, mert többször is lecsekkoltam), ahogy mondják ''a valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert''
PS. de megoldások mindig vannak, mert ugye a valóság, az nem az igazi, hehhe -
PWR
aktív tag
válasz
qpakcovboy #298 üzenetére
''Amíg piáztunk (középiskolás korszak) rengeteg szemetet hagytunk hátra egy parkban, meg sokat garázdálkodtunk stb... Szerintem itt sokan ismeritek az érzést, hogy amikor pebiálsz akkor bizony néha összetörik valami...
Ellentétben amikor valaki csak pipázik, sokat beszélget, ereje sincs megmozdúlni, sőt(!!!) soha nem dobok el semmit, mindíg keresek egy kukát vagy valamit, sokkal jobban vigyázok a környezetemre.''
ez tök jo, de szvsz nem mindig müködik igy es nem a fühöz van köze, mint inkabb sajat szemelyisegedhez. Lehet hallani/olvasni/tapasztalni, hogy a fü elöhoz dolgokat a melyböl (tudatalattibol, stb.), nalad ezt hozta elö, de masnal meg esetleg pont az ellentkezöjet. -
KERO_SAN
aktív tag
Fu szar dolog, nalam a szipuzas utan 1-el szerepel a drogletran
1 valamire jo, egy party utan segit elaludni meg abban h visszajojjon az etvagyam, ha mar mastol elment
Egyszeruen nem tudom megerteni mire jo, egesz nap hehereszni, vagy eppen magadbaroskadva ulni.Foleg egy partyn.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
qpakcovboy #320 üzenetére
Igazából tökmind1, mert nem tudják megállapítani, hgoy te szívtál, mert simán lehetsz részeg is. A tünetekben átmosás van, szóval nem tudni, hogy mi merre.
Amúgy most beszéltem bátyámmal, és mesélte h tegnap amikor szétváltunk a szigeten, akkor együtt tépett 3 rendőrcsajjal -
tildy
nagyúr
válasz
qpakcovboy #314 üzenetére
Emlékeim szerint ugyanaz vonatkozik midnkét esetre, Pelle Andrea (ha jól tudom ő jogász , vagy valami hasonló) bővebbet tud róla mondani az index fórumban.
-
DaSilva
senior tag
'A THC nem oldódik a vízben, az egészségkárosító összetevõk viszont igen, ezért a vízipipa hatásosan alkalmazható ilyen célra. '
A káros összetevők nagy része még sokkal kevésbbé oldódik vízben, mint a thc. A trükk az, hogy a füstben lévő koromszemcsék egy része a felületi-feszültség viszonyok miatt benne marad a vízben. Vízipipázás után ne nézd meg, milyen színű lett a víz, ha az életben szeretnél még vízipipa nélkül is dohányozni. Másrészt a hideg víz lehűti a füstöt, és így sokkal kevésbbé terheli a légutak hámját. Sokkal kellemesebb érzés. -
Mosqu!to
addikt
válasz
qpakcovboy #314 üzenetére
ha be vagy tépve akkor a rendőr nem tehet semmit. erről nem régen született törvény, azt hiszem
-
Mosqu!to
addikt
Nem hiszem, hogy megugrana.
Ismerek most több tucatnyi ''füvest'', akik sosem állnának át más dologra, mert tudják, hogy az nem jó. Itt most nem olyanokról beszélek akik életükben 5 szál spanglit szívtak, hanem akik több éve szívogatnak. Természetesen kivétel erősíti a szabályt, rossz környezetbe rossz lesz az ember, ugyanis van 1 ismerősöm, aki fűről tovább ment először spurira, majd lasztira. De az illetőnek nagyon rossz a családi háttere (néha apjával csinálja ezeket...), illetve elég buta is szegény.
Az meg egy másik dolog, hogy a heroint ugyanolyan nehéz lesz beszerezni, ha a füvet legalizálják, ugyanis a heroin attól még ugyan azon a szinten marad, mint volt. Ha a fű legalizálva lenne mindenki jól járna, a füvesek is, hogy nem kell parázniuk, és nem ilyen horribilis árakon kéne beszerezniük a cuccot, és az állam is, mert pl boltban is árulhatnák, sarccal megfejelve.
Persze az első 1-2 évben nem nagyon működne a dolog, mert sajnos az emberek a füvet azonossá teszik a heroin, crack és társaival, és pl furcsán néznének az emberre ha bemegy a boltba. De Istenem, ez van, majd az €-t is meg kell szoknunk... -
DaSilva
senior tag
Kapudrog témáról nem tudok túl sokat, mint írtam. De amit feljebb említettél, hogy azért van a dilernél heroin is, mert tiltják a füvet, hát nanáhogy. Tiltott dolgokat egy helyen árulnak, persze. De azzal érvelni, hogy legalizáljuk a füvet, hogy ne csak ott lehessen kapni, ahol a heroint is, hát érdekes ötlet.
-
rog
addikt
akkor jó.
egyébbként szerintem ez a kapu dolog is olyan mint a függőség. nem a szer az ami függővé tesz, és nem a szer az ami kaput nyit a keméydrogokra.
hanem a szer fogyasztása.
függővé a füvezésért leszel, (szívásért) és a kapu az alvilágra nyilik. kapu-drog pedig azért mert, a hozzá tartozó szubkultúra átfedéseket mutat a kemény drogokhoz kapcsolódóval.
persze ezt a kapu mivoltát szüntetné meg a legalizáció. de szerintem elöbb jön a jégkorszak mo-ra mint bármilyen ilyen törvénymódósítás... -
tildy
nagyúr
Jehh
Megyek is az iskolák elé, hátha látok eladót
Ja hogy UL?
A cannabisról pár szót borz oldaláról:
Mennyire veszélyes? A marihuánában levõ káros anyagok fogyasztása akut légcsõhuruthoz, súlyosabb esetben tüdõrákhoz is vezethet. A cigarettapapír elégésekor keletkezõ anyagok belégzése is káros, és a marihuánát gyakran a szintén ártalmas dohánnyal keverik. Ezek a veszélyek csökkenthetõk, a marihuána füstjének megszûrésével. A THC nem oldódik a vízben, az egészségkárosító összetevõk viszont igen, ezért a vízipipa hatásosan alkalmazható ilyen célra.
Ha a marihuánát nem a légzõrendszeren keresztül juttatják a szervezetbe, hanem pl. space cake formájában, akkor a fenti tünetek természetesen nem jelentkeznek.
A magzatra gyakorolt károsító hatását állatkísérletekben sikerült kimutatni, azonban emberben nem találtak még erre utaló nyomot.
A marihuána és a hasis fogyasztása nem okoz fizikai függõséget.
Megjegyzendõ, hogy a cannabis-származékok birtoklása és forgalmazása, valamint a cannabis-növény termesztése törvénybe ütközõ cselekedet. (Ennek okaiba most nem akarunk belemenni, mert nagyon hosszú volna. Ám nem tudjuk megállni, hogy ne idézzük valakinek a megjegyzését: ''Ha megtermelhetném otthon a kertemben a kendert magamnak, hülye volnék alkoholra pénzt kiadni...'' És hogy a másik fél is szót kapjon: ''Aki a kábítószerrel kacérkodik, az ördöggel cimborál!''
De gondolom legközelebb be fogják tiltani a légyölőt, a látnokzsályát (hoop micsoda neve van) a, a hajnalkát, az angyaltrombitát, hawaii farózsát stb...
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
válasz
qpakcovboy #301 üzenetére
...a yoobol viszont a keves is ''megart''
-
qpakcovboy
őstag
Azt szerintem is rossz oldalról kezdték el számolni (kapudrog). Nem feltétlenül a fű vezet el a herkáig. Személy szerint Én soha nem lépek tovább, és ezt azért teszem, mert ha kipróbálnék mást akkor a füvet hanyagolnám és csak azzal élnék, ami valószínüleg jóval károsabb (speed, eki, korong, stb..)
Olyan mint az alkohol, aki ivott, kipróbálta a füvet és éppen jobban bejött neki, akkor onnantól kezdve inkább pipázott, mint sem felöntsön a garatrade ez is azt bizonyítja, hogy tudd hol a határ!
-
DaSilva
senior tag
Erre mondtam az 'objektív mércét'. Mert arra, hogy 'fogyasztási egység', ne mondjuk azt, hogy objektív. Mert nem objektív.
Hanem szociológia, meg mittomén.
'e a mai vilagban ezeknek csak a ''csomagolasa'' a kelendo '
Most voltam egy katolikus táborban, na ott elég lett egy időre a szeretetből. Persze főleg a buta-jámbor-nyugdíjas-nénik miatt. -
dabadab
titán
[kapudrog]
''Annak némi összeesküvés-elmélet jellege van, hogy ez csak puszta kitaláció''
Csak az szol ellene, hogy:
1. egyetlen komoly tudomanyos publikacio sem tamasztotta ala, viszont tobb is cafolta
2. a tenyek
Egyebkent idonkent kitor a fuellenes hiszteria es ilyenkor mindenfele baromsag elhangzik (lsd pl MDF sajtokozlemeny Kendernap alkalmabol), amit egyesek elhisznek, tovabbadnak, aztan egy resze sajnos megragad(ilyen pl az az UL legend, ami az altalanos iskolak elott LSD-t osztogato dealerrol szol)
''De láttunk már olyat, hogy a kormányzati kommunikáció nem áll a helyzet magaslatán''
Az a baj, hogy itt nem a kormanyzati kommunkacio a ludas, hanem a tiltas mellett nem nagyon vonultatnak fel semmi ''utos'' ervet, ami elhangzik, az leginkabb a kov kategoriakba sorolhato:
1. szimplan nem igaz (kapudrog)
2. eros tulzasokon alapul (pl a marijuana rakkelto hatasa)
3. erzelmi ervek (lsd meg ''Coca-Cola mamorban fetrengo nyugati ifjusag'')
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest