Új hozzászólás Aktív témák
-
Fex
tag
Szia!
Ha jól tudom, a free, és a premium között az a különbség, hogy a premium ellenőrizve van, free-t meg bárki feltehet ellenőrzés nélkül is, illetve gyakrabban fordulhat elő hiba benne.
Én free .vce fájlokat nézegettem, hasznos volt, illetve találtam olyat is, ami teljes egészében tartalmazta a vizsgán feltett kérdéseket (sajnos ezt utólag találtam csak, így sokkal többet izzadtam a vizsgán, viszont magamat ellenőrizni jó volt!. Premium .vce sort nem vettem.
Az Avanstos VCE simulatorra egy kollégámmal fizettem elő (két gépen használható) egy hónapra, pár ezer forintból megvolt így, bár nem nagyon volt szükség rá, a .pdf mentést nem próbáltam.Fex
-
Fex
tag
Sziasztok!
Csak még annyit a vizsgákról, hogy vannak helyek, ahol azért kérnek papírokat, mert a cég hivatalos Microsoft Partner kíván lenni, és ez megköveteli meghatározott számú certifikáció meglétét, meghatározott létszámmal. (máris érdekesebb, hogy van-e papírod, és azt milyen céghez regisztrálod!! Ha elmész a cégtől máris bukta az általad megszerzett certifikációkat, kvázi, érdekelt lesz a megtartásodban). Aztán, vannak kiírva projectek, melyhez szintén megkövetelik a certek meglétét, itt is fontos, hogy van-e papírod, nem elég az, hogy csak jó, tapasztalt admin vagy. Szóval a papír sok esetben jelenthet előnyt, de valódi tudás nélkül nem sokat ér...
és itt jön be az, hogy jó terméknek is kell cégér!
Üdv,
Fex
-
Fex
tag
válasz
Ronyman #3117 üzenetére
Szia!
MCTS: [link]
Itt a leírások szerint csak a 2008 és win7 rendszerekhez van képesítés (már ami a szerver és kliens rendszereket érinti).
Az MCSA-hoz ( [link] ) mint írtad, 3 vizsgát kell letenni, ennek egyike a 410-es, aminek a tanfolyamát kinézted már.
Az MS-nél volt némi változtatás a tanfolyamok és képesítések körül, lehet, hogy ez okozott zavart az erőben.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha van rá pénzed, mindenképpen megéri, tekintve, hogy ezek a tanfolyamok 150-200K körül szoktak lenni, szolgáltatótól és akciótól függően.
És persze hosszútávon az MCSA-MCSE képesítés megszerzése előnyt jelenthet a munkaerőpiacon, illetve fizetésben is, természetesenFex
-
Fex
tag
Szia!
Néz szét a technetklub [link] oldalán, elég sok cucc van magyarul, de az angol mindenképpen kell, anélkül nem tudsz megélni az informatikában. Legalább olvasás szinten! De sok video és hanganyag is van, amit pl. autoban is tudsz hallgatni (hanganyag).
Üdv,
Fex
-
Fex
tag
Sziasztok!
Az tudja valaki, hogy a VCP5 vizsgánál hogy számítják az 500 pontot a 85 kérdésre?
(PL részpontszám, vagy van olyan kérdés amire több pontot adnak, stb...)
Köszönöm!
Fex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- XPEnology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged