- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
válasz
kraftxld #3361 üzenetére
A Pearson Vue-s online szutyokhoz volt szerencsém pár hónapja. Az egyik kérdésnél a vizsga közben dobott egy szerver errort. Kipróbáltam 3 különböző gépről, 2 különböző internet kapcsolattal, de ugyanazt a hibát dobta és ugyanott. Több mint egy hónap levelezgetés meg anyázás után lezárták azzal, hogy valami internetes kapcsolódási hiba lehetett. Mivel más hiba nem érkezett be aznap így nem náluk volt a hiba és sajnos pénzt nem tudnak visszaadni. Az utolsó levelemben kedvesen sok sikert kívántam nekik a jövőben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged