Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
Hát igen, máshoz viszonyulnak ott a vevőkhöz...
Egyébként ezúton is köszi a betateam-on található kimerítő tesztedhez (még az első kiadással kapcsolatban), rendkívül sokat segített a mérlegelésben, hogy belevágjak-e a Surface-be.

Ma voltam a Plóus centerben található Media MArkt-ban, ahol ki van állítve egy 1gen surface. Annak a kickstand-ja fémes tapintású, a Surface 2 kickstand-ját megtapogatva azt viszont kissé műanyagosnak érzem (magnézium?).
-
ZX7
tag
Igen szállítanak, mondjuk céges vevő vagyok.
Első e-mail-es érdeklődésemre (dec 30.) azonnal válaszoltak, január 15 körülre ígérték hogy lesz készleten, sőt azonnal felajánlották, hogy befoglalnak nekem egyet, ha komolyan érdekel. Így is lett, még egy touch cover 2-őt is redneltem tőlük, úgy volt hogy együtt kapnak belőle. Majd 15,-én kértem őket hogy küldjék el a proforma számlát hogy tudjunk utalni (előre kellett), mert nem akartam hogy azért csússzon a kiszállítás (megvárták míg megérkezett a pénz hozzájuk). Aztán csúszott egy kicsit a dolog, és csak 20.-án kaptak a tabletből, a touch cover meg tovább csúszott, ezért elküldték a tabletet külön, és felajánlották hogy a touch cover-t azonnnal küldik (ingyenes szállítássl, mivel nem tartották az előzetes szállítási határidőt
) amint készleten lesz. Most kedd éjjel néztem a weboldalukat, és láttam hogy mindenre 10% kedvezmény van febr.1-ig, írtam nekik hogy akkor inkább egy type cover 2-őt küldjenek a touch cover helyett (a 10% kedvezménnyel egy árban voltak), simán belementek, tegnap meg is jött a cover. Hatalmas respect a DiTech csapatának, az egész szállítás 20EUR-ba fájt, rendkívül gördülékenyen ment minden. Ja és egy nap alatt ideért mindkettő csomag (DPD) -
ZX7
tag
Végre kedden megjött az enyém is a DiTech-től (RT 32GB)
, tegnap pedig a Type cover 2 szintén tőlük.
Azt kell mondjam, hogy mind a két cuccc zseniális, minden várakozásomat felülmúlja. Az anyaghasználat/kidolgozás elsőrangú, nekem a win 8 rt is nagyon bejön. A konkurenciához viszonyítva az ára is versenyképes (429 EUR, kb 133e huf+szállítás), még a jelenlegi árfolyamon számítva is olcsóbb mint pl. a konkurens ipad air.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, tegnap pedig a Type cover 2 szintén tőlük.