Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Igen, tökéletesen igazad van, már én is elolvastam a mellékelt helpeket és Windows2000 Advanced Server szükséges a futtatáshoz, mivel ez az SQL 2000 server Enterprise kiadás. Azt írja a Micrososft, ha Developer kiadás volna, akkor lehetne telepíteni XP alá is. Na igen a fejlesztés...
-
Superman
nagyúr
Tegnap sikerült egyre szert tennem és bizonyos fejlesztések miatt szerettem volna feltenni itthon XP alá. Gondoltam, ha Win2000 alatt működik, itt is kell neki. Sajnos nem. Mindjárt kidobta, hogy a szerver alkalmazást nem lehet telepíteni, csak a klienst, amivel ugye nem érek semmit. (azért kompatibilitási téren nem lehet panasz a Microsoftra...)
Ha van a közelben programozó, rendszergazda, fejlesztő,stb. akkor megkérdezném, sikerült -e valakinek telepíteni XP alá ilyen szervert. Patchelni se nagyon lehet, mert ami nem települ, azt ugye elég nehéz...:((((
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest