Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Dévacsen
üzenetére
Nem tudom mert ahhoz fel kéne raknom a pro-mat.
Most ez miatt a csoportházi miatt raktam Home-ot fel .A ranopmware dolgot megfogta.Most nincs időm kipróbálni, kerítést állítok.De a hétvégére kiderítem a dolgot.Ha e igaz akkor a kis progi írója jól átcseszte az embereket.
Doky586Itt
már nem olyan drága .40.000 ft és már van pro oprendszered.Nem kell ahhoz milliomosnak lennei csak egy kicsit spórolni.Csak hát az ingyenélő magyaroknak könnyebb sírni mint spórolni.Cirka 5 hónap alatt meg is lehet venni.De ha KP ben gondolkodsz akkor is meglehet nem veszel sok xart, mint Coca Cola energiaital nem mész diszkóba nem cigizel vagy bármi és megvan a pro.Csak akarat kérdése. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- E-roller topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest