Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Dévacsen
üzenetére
Nem tudom mert ahhoz fel kéne raknom a pro-mat.
Most ez miatt a csoportházi miatt raktam Home-ot fel .A ranopmware dolgot megfogta.Most nincs időm kipróbálni, kerítést állítok.De a hétvégére kiderítem a dolgot.Ha e igaz akkor a kis progi írója jól átcseszte az embereket.
Doky586Itt
már nem olyan drága .40.000 ft és már van pro oprendszered.Nem kell ahhoz milliomosnak lennei csak egy kicsit spórolni.Csak hát az ingyenélő magyaroknak könnyebb sírni mint spórolni.Cirka 5 hónap alatt meg is lehet venni.De ha KP ben gondolkodsz akkor is meglehet nem veszel sok xart, mint Coca Cola energiaital nem mész diszkóba nem cigizel vagy bármi és megvan a pro.Csak akarat kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest