Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
daimonion
üzenetére
Ez érdekes,azt hittem neked a pro verzió fogta meg,no mindegy,újra tettem a rendszert nem akarok kisérletezgetni,elég hogy a pup védelmet regeditben belőttem,amúgy sem használom rendszergazdaként a gépet.Nem iszom,nem dohányzok,nem is kávézok,se energia ital,se üdítő se semmi,elég nekem a tiszta csapvíz,szerencsére nálunk kiválló minőségű csapvíz van,abból meg jófajta zöldteát csinálok ha épp kell,mást nem.Úgy hogy össze tudom tenni pro ra a pénzt.Egyébként van a hardveraprón,jogtiszta win 10 pro is,15 ezerért,nem felhasznált, bontatlan, EU-ban továbbértékesíthető licensz.Most nem jön be az oldal valamiért,nem tudom linkelni.Ennél a felhasználónál lehet elérni,sok ajánlással. (Schawo) Jövőre esedékes,mert akkor lesz gép véve..kb

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest