Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor nem csak nálam csinálja

Azt megszoktam, hogy ugye rengeteg állományt néz át, de a 4-esig ennyire nem volt szembetűnő, hogy vizsgálat elindítását követő 1-2 órában a rendszer partíción mindössze 70 000 állományt nézett át. Most ez is feltűnt
Amit azért keveselltem az eltelt idő és a tudás függvényében miszerint kb 2 millió állomány van a rendszerben 
ddani868: Hát nekem megszokásból le van töltve mindig a legfrissebb verzió telepítője minden olyan programnak, mely fel van telepítve a rendszerre, így egy esetleges megborulás esetén, nem kell a netről húzogatni, hanem megy egyből. Kis programoknál több lenne a keresgélési idő, mint maga a letöltés... viszont 200 megás cuccoknál mint amilyen például a LibreOffice nincs kedvem várni 2-3 percet, ameddig letöltődik.
Igazából az időt nem is ezek veszik el jobban hanem:
1. Ezen a kisebbik gépen dupla rendszer ellenőrzés van, mert egyszer ellenőrzi a Vista rendszerpartícióját egyszer pedig a Windows 7 -ét, és utána jön csak a nagy partíció melyen vannak az imént emlegetett telepítőfájlok

2. Van pár játék amiket még a Direct2Drive-ról vettem (mai nevén GameFly)
Ezek lennének...

Nem csak ennyi játékom van onnan, csak ennyi van ezen a gépen

és ezek egy része DVD-re sem írható, jó nagy zip állományba töltődött le a D2D-ről

Most az van, hogy amelyiket már végig játszottam ,annak a telepítőjét törölni akarom, mert ha véletlen nosztalgiázni támadna kedvem - bár rám annyira ez nem jellemző, akkor a GameFly kliensből bármikor letölthetném újra.
Amúgy ez a minden játék amit vásároltam legyen meg vagy a polcon vagy a merevlemezen egy régi berögződés

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest