Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az ötlet abból jött, hogy volt rá precedens, hogy a Windows 7 biztonsági mentés-t jelző kis órajelről megfeledkeztem, és leküldtem alvadni a gépet ... Persze a Windows 7 nem szólt, hogy ejnye már, csak a biztonsági mentés ment a levesbe

Na meg a kisebbik gépen amin az MSE van nincs UPS és ugye egy áramingadozás is okozhatna hasonlót.. persze kicsi az esély , bár nálam másokkal ellentétben napi háromszori frissítés miatt kicsit nagyobb :-)
Szmi: néha velem is előfordult betöltés után, hogy későn kapott észbe, ezzel nem kell foglalkozni, mert a bejelentkezés utáni maximum 2 -3 percben úgyis átvált

-
szmi
tag
Köszi!Már kezdtem parázni hogy az eredeti win7 mégsem eredeti,mert olvastam hogy máshol az csinált ilyet.Amíg magától visszakapcsolja nem érdekel,csak azért furcsa mert péntek óta 1x sem csinált ilyet ma meg már 2x.Azért futtatok 1 teljes keresést,meg esetleg 1 Kaspersky Virus Removal toolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest