Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
na ezaz, ilyenek jatszanak a helyes egér kivalasztasa, pl MX518 deathadder ikari teljesen szinte 1 pixelben marad a kurzor alakja miatt, ha normalisan fogod a 3.0-t azzal is menni fog, csak a könyöködet hajlitsd jobban be, jobbra nézzen az alkarod bal irányba közelebb vagy távolabb told az egeret, az ülés magassága is számit az asztallaphoz képest, pl tul magasrol tul eröltetve fogod az egeret, szinte lebeg a csuklod, ha meg tul alacsony, elfáradsz, egész alkarod huzod az asztallapon.. az sem jo... nekem a szék az asztallaphoz képest 1 tenyérre van, talán ez jó mérce, pontosabban kinyitott tenyérrel ujakkal... az egér amugy egyáltalán nem szar és az optika tisztitása se fogja megoldani a gondod, mer ferdén fogod...
szal helyezkedj el valahogy jol és szokd!"nem, pont hogy ferdén kell fognom hogy ne zavarjon " = nekem is. kicsit balra forgasd el a karodat, ugy nem lesz annyira zavaró... amugy nagyon jo egér, ezzel érzem legjobban hogy valoban mit akarok csinálni, hiva akarok célozni majd... egyenes huzása kicsit rossz, az igaz, de játsz sokat és eltünik

-
Laslow
senior tag
Nekem 1.1A-val van, hogy ha a bal oldali gombot nyomom a görgőhöz közeli részén, akkor dupla kattintásnak veszi. Reméltem, hogy a 3.0 nem ilyen, de most elszomorodtam... Épp emiatt akartam másmilyen egeret. Egyébként 5 éve megvan az 1.1A, és nagyonis elégedett vagyok vele.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

szal helyezkedj el valahogy jol és szokd!