Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz
scarabaeus
üzenetére
Miert nem engedte a vakut?
Atok
-
atok666
őstag
Az azert jo, hogy ugy adtok tanacsot, hogy magatok se tudjatok, hogy hogy is van valojaban... Ha vki nem biztos vmiben, akkor miert akar tanacsot adni? Csak felrevezeti a masikat
Atok
-
atok666
őstag
Az em10 evf-je mennyire szamit jonak? Fokepp sebesseg szempontjabol.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
üzenetére
Az alapjan amit egyfolytaban irsz, a Sony raw total hasznalhatatlan es akkor ebbol kifolyolag a jpg is -gondolom. Most mar tenyeg ki fogom probalni, hogy egy vakteszten megmondom-e egy rawrol, hogy tomoritett-e vagy nem... (bar valszinuleg a Nikon maskepp tomorit, de akkor is). (Meg kiprobalom, hogy tudok-e pontos kepet loni a tukrosommel - vagy kukazhatom a nagyjat az elcsuszott fokusz miatt
)Atok
-
atok666
őstag
válasz
üzenetére
Benn van a kedvencek kozott, be szokok nezni ide is, hogy kepbe legyek a dolgokkal kapcsolatban (meg neha kuncogni a sok QQn - bar mostanara ez mar nem jellemzo
). Mar talan at is futott a fejemen, hogy lecserelem a motyomat, de vegen rajovok, hogy nem lennek sokkal elobbre. A plusz suly egyenlore nem kulonosebben zavar, a zoomot meg szeretem 
Atok
-
atok666
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
Sztem, ha korulneznel a neten, lehet talalnal ezt-azt a kepeid kozul, ugy, hogy nem is tudsz rola. Talaltam mar en is kepemet francia dekor-oldalon (mobil nezetben nem mutatja), meg vmi kinai lapon is

Atok
-
-
atok666
őstag
Nezem az arakat, nehany dolog tenyleg egesz jo aron van, de az komoly, h pl. a 45/1.8 normal ara ~100k?
Az eleg durva. Pont ezt az obit hasonlitottam a mi (svk) arainkhoz, es nalunk annyi a normal ara mint most az akcios mm ar (sot ezert az arer jar hozza napellenzo, kupon fotokonyvre es foto nyomtatasra). Erdekes. 
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Freddy76
üzenetére
Dehogy is
(nem sok m4/3 probaltam, de Lassu Viz m1e mar-mar hasznalhatonak tunt
)Csak azert kerdem, mert fenykepezot kereso baratomnak ajanlottam, hogy vegyen em10-et es, hogy nezze meg a markabolti arakat mivel van ez a klubtagsag dolog. Aztan lattam, h ugyanugy jonne ki a kedvezmennyel egyutt mint nalunk a mezei bolti arral (itthon ~210k huf az m10+1442IIR)
Atok
-
atok666
őstag
Tenyleg ennyire gaz az em10 af, ha nincs szikrazo napsutes?
- vagy csak tuloz a csoka...Atok
1:59nel kezdodik a lenyeg.
-
atok666
őstag
válasz
n.andras74
üzenetére
Megszaladt picit a szaturacio csuszka

Atok
-
atok666
őstag
válasz
Marseille199
üzenetére
Gratula!
Atok
-
atok666
őstag
m4/3 gepen ritkan latok napellenzot az obin. Miert van ez?
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Freddy76
üzenetére
Egy haveromrol van szo, aki mindig elkeri a kis ixusomat. Most kitalalta, hogy vesz vmi gepet o is, erre mondtam neki nezzen meg esetleg vmi m4/3 rendszert.
Ugyhogy most azokat bongeszi es engem kerdezget folyton, de mivel m4/3 nem igazan az en asztalom ezert irtam ide is, h mit eredemes megvenni 500euroig+-. Csak test+kitzoom egyenlore.Atok
p.s. ez az x10 jol nez ki...
-
atok666
őstag
Tudom, h leragott csont, de egy baratom kerdezte, h mellyik uj (nem kez alol) m4/3at erdemes megvenni 500euroig? Vaz+alapzoom.
Koszi,Atok
-
atok666
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
~$11k
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Marseille199
üzenetére
Nem volt rossz, de szerintem tobbet is ki lehetett volna hozni belole.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Marseille199
üzenetére
Koszi a tippet, megneztem. A keselyus kepet/sztorit ismertem, de nem tudtam, hogy a fotos is a "klub" tagja a volt.
Atok
-
atok666
őstag
Lehet, hogy nemsokara jon a rancfelvarrott J2 es akkor majd lesz olcso J1

Atok
-
atok666
őstag
válasz
Freddy76
üzenetére
Igen talalok, csak kivancsi voltam, hogy miben latod azt a nagy IQ folenyt. Gondolom jobban tetszenek a JPGbe renderelt szinek vagy vmi hasonlo.
Es felreertes ne essek, abszolut nem vagyok az mft ellen. Sot, akar nalam is befigyelhet vmi DSLRnel kisebb rendszer az slr melle (vagy akar helyette is, ha meggyoz a dolog)
Csak tenyleg kivancsi vagyok/voltam.Amugy meg peace ( a gyerkocokhoz pedig gratula, aranyosak
)Atok
-
atok666
őstag
Hogy mukodik tapi fokuszos dolog egy milc kameran? Vagy mashogy kerdem, hogy mukodik maga a fokuszalas. SLRen kivalasztom a fokuszpontot az adott szamu lehetseges pont kozul es oda fokuszal a gep. Hogyan megy ez mondjuk tapizos fokuszalasnal? Mennyire pontosan tudom allitani hogy hova fokuszaljon? Akar pixelenkent is tologathatom a fokuszpontot ide-oda es a lehetseges fokuszpontok szama = a kijlezo pixeleinek szamaval? Ha pl. egy keritesen keresztul fokuszalok, mennyire nehez/konnyu valtani a fokuszt a keritesre es a keritesen tulra? (gondolok itt, hogy mennyire nehez eltalalni a keritest ha ujjal bokodom a lcd-t). Nemtom mennyire ertheto amit kerdezni szeretnek.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
...Sensor formats of digital cameras are mostly expressed in the non-standardized "inch" system as approximately 1.5 times the length of the diagonal of the sensor...
Mivel a Nikon CX kepatloja 15.86mm, igy nagyjabol ul a 15.86x1.5 = (durvan) 1"
Ugyanez ervenyes az MFTre is+-Atok
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Az eleg durva. Pont ezt az obit hasonlitottam a mi (svk) arainkhoz, es nalunk annyi a normal ara mint most az akcios mm ar (sot ezert az arer jar hozza napellenzo, kupon fotokonyvre es foto nyomtatasra). Erdekes. 

(vagy csak a fokuszmotor nagyon visszaveszi a minoseget...)

)