Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Szerviz topik
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
panoly
üzenetére
Mielőtt a filterre térnénk, a 14-140-et tisztáznám, ha esetleg nem teljesen tiszta neked, mert abból 3 féle Panasonic van. Van a régi, a 14-140 f/4-5.8, van a 14-140mm F3.5-5.6, illetve utóbbinak van a felújított, II-es változata, ami időjárás álló. Nyilván most I alatt nem a másodikat érted, hanem az f/4-5.8-ast. Én tavasszal vettem egy ilyet használtan. Azon kívül, hogy valamivel nagyobb és jóval nehezebb, azt kell még róla tudni, hogy dual IS-t nem tud, az én vázam nem IS-es, így nekem nem számít.
Biztosat nem mondhatok, de simán lehet, hogy belelóg, abból gondolom, hogy szerintem az obi rövid vége ki van centizve, homogén égen nekem fel szokott tűnni, hogy széleslátószögön kicsit vignettál (nem lóg bele semmi, csak kicsit sötétebb), míg ugyanez nekem nem tűnik fel 12-32-nél. Én csak napellenzővel vagy csak 58 mm-es polárszűrővel használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest