Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
"a végeláthatatlan mindent lekamerázós korszak nálam régen a multé. Kutya se nézte, nézi végig.
"Ja, azon mi is túl vagyunk. A Super8-assal készült, családi felvételeinket úgy cirka 20 évvel ezelőtt láttam utoljára. Szép emlékek, de a 3 órába összezsúfolt, 1:1-ben digitalizált anyagot legfeljebb csak bele-bele tekerve lehet végignézni, az meg elveszi a kedvem az egésztől. Talán, ha egyszer lesz hozzá hangulatom, akkor összevágom. Sallangmentesen max. 30 perc lehet az egész, vagy még annyi se.
Én úgy 45-90 perces anyagokból vágok össze kb. 4-5 percet. Az is csak simán, Avidemux-al összeollózva, valamilyen zenei aláfestéssel.
Ha ettől többet, és igényesebbet szeretnék összeállítani, - túl azon, hogy nem ártana valami koncepció is, - mivel érdemes nekikezdeni? Az Oly PEN vázat nem szívesen cserélném le, és a linuxtól sem szívesen pártolnék el. Minden más tekintetben nyitott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"