Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
válasz
Monya78
üzenetére
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt!
Az MM-es akciót egy kolléga pár hozzászólással előbb jelezte, én is utánanéztem, de az "csak" 2 év garival jön. Örültem volna annak a +1 évnek, de hát ha nem, akkor üsse kavics. Igazából a sima m10 áll nyerésre nálam, de ha a ~145-ből is lejönne 21k, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örülnék. (a kitben levő obit 20-ért eladnám, ami szerintem reális, így jönne ki)
@Lassú Víz: Igaz, így visszaolvasva nem lett teljesen tiszta. Szóval simán kompromisszum képes is vagyok úgy érzem: ha nincs benne FP, mert nem annyira hasznos, akkor a markolat miatt jó vételnek tűnik nekem az m5 is, a képminőségben való eltérés elenyésző tudtommal. Sőt, lehet az a racionális döntés. Az FP-t találtam hiányzó featurenek az m5-ben, de ahhoz már többet kell rááldoznom. Ha nincs hozzá kedvezményem, akkor 45-tel több az m5-nél, amennyit úgy érzem nem adnék ki érte az m5-ös ajánlat fejében még a gari miatt sem, de 24-gyel többet már igen. A m10II-ről lemondtam, úgy érzem. Szóval ha nem találok senkit, akkor valószínűleg megveszem ma az m5-öt...
@sasa134: köszi!
@Wa2x_: Köszi! Akkor FP nélkül is megleszek valószínűleg. Mondjuk kicsit sajnálom, mert hasznosabbá is lehetne tenni ezek szerint.
@80hun: Köszi a megerősítést! Lehet hülye kérdés, de m10-hez képest esetleg van valami különbség a peakingben? Vagy ugyanolyan gagyesz maradt szegény akármelyik olyt is nézem? (ettől függetlenül asszem a mark II kiesett nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Tekken 7 Playstation 4
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest