- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199 #40623 üzenetére
Köszönöm
Rég terveztem egy ilyet, de így, hogy ketten voltunk, még jobb lett a szimmetria / elrendezés.
Jó dolog amúgy a halszem, de csak néhány elég speciális esetre. Készítettem még pár képet templom-dómokkal, belül (meg tervezem még pár mecsetet is), ott is néhányhoz elég jól passzolt; máshol viszont nem adta annyira, úgyhogy inkább le is vettem és másik obit tettem fel.
Kár, hogy csak f3.5 -- HK-ban terveztem pár olyat, hogy éjszaka ugyanígy egyenesen felfelé néző kép, ahogy körbevesznek a szinte égig érő, sűrűn álló toronyházak -- kézből még ISO1600-zal, de talán 3200-zal sem lehetett kitartani, annyira hosszú záridő kellett; állvány meg pont nem volt nálam, amikor meg volt, akkor nem találtam megfelelő helyet, elrendezést, vagy már túl fáradt voltam pl. hajnalban visszagyalogolni a tűzijátékrólJa nem is meséltem még: láttam Macaun Habbelsad márkaboltot
pontosabban nem tisztán Hasselblad volt, hanem epöllel osztozkodtak a bolthelyen. Volt vmi 99 990 makaói énnemtudommi valuta az egyik átnevezett gép.
Sőt, tegnap a Petronas toweren átkelve láttam először élőben Habbelsad Lunart, egy túlgazdag kínai üzletember kirakatfeleségének nyakábanKábé erre a vevőkörre számítottam
A gépfelhozatal amúgy sokkal színesebb, mint otthon / Európában. Nem csak alsó-kat. Canikonokat látni (egész sok 5D, D600-at is láttam, bár lehet, hogy a fesztiválokat, látványosságokat fényképezni jópár hivatásos fotós is jött -- nem kevés karbon állványt, sőt, Gitzo-t is láttam pl. a HK-i tűzijátéknál), jónéhány Fujit, OM-D-t, és egy GX7-et is láttam erre-arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest