- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
TayRol #40053 üzenetére
Nem, nem a formával van a gond. Inkább csak az anyagválasztás. Nem tudom, volt-e Oly tükrösöd: még a legalapabb, legolcsóbb vázak is mindig olyan anyagokból voltak, hogy öröm őket kézbevenni. De az Oly milcekre is igaz ez: talán az E-PL1 volt az egyetlen, amit kézbe véve megpróbáltam megnyöszörgetni, mert annyit olvastam róla, hogy műanyag. De igazából nem, az is teljesen egyben van, és nagyon kellemes a kialakítása.
A Panánál ez kicsit más. A G széria nagyon sokat lépett előre ezen a téren is. A G1 nyöszörgős volt. A G3-G5 már teljesen rendben vannak, de azért érezni rajtuk, hogy műanyag. Mint ahogy a G6-on is. Nem olyan förtelmes felületű, mint mondjuk a Canon xxxD tükrösök, de műanyag. Ettől függetlenül rettenetesen masszív, nem nyöszörög, meg se moccan ha tekergetem.És még valami: igazán azokat lehet nagyon szeretni, amik eltérnek az átlagtól. Az előző évtized a DSLR-ről szólt, az volt a csúcs technikailag, és ergonómiailag is. Ettől a vonaltól erősen eltért az Oly a Pen és OM-D vonalakkal, de ugyanígy a Pana is az első két GF-el, majd a GX-el. Nem véletlen, hogy ment utánuk a többi gyártó is. DSLR formához szoktunk, ezért most a retrót szeretjük. De a Pana meghagyta a G vonalat is, ez hozza most az átlagost, a racionálisak számára a legjobb döntést. Mindent tud. Nem tudnám érvekkel alátámasztani, hogy miért kell mellé egy E-M10. De kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest