Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Azt hiszem azt megvárom.. Persze nem most kezdtem a fényképezést.. Édesapám aki még szmena 8-al kezdte, adta az első lökést. Majd némi zsebpénzből megvettem az első gépemet, szmena 8M-et.. No az már egy műanyag "csoda" volt... Utána, használt Zenith B, és E gépek, alapobjektívvel, meg volt egy 7/135-ös telém. Azt hiszem Jupiter márkával.. Ezzel a két géppel értem el a legnagyobb "sikeremet" Egy fotópályázaton, az
Élet és Tudomány magazin felhívására. A 99-es teljes napfogyatkozás képeiből csináltak középső oldalon galériát. Azt hiszem 200 fölötti volt a beküldött képek száma, tőlem 4 képet is beraktak! Először el sem hittem, de roppant büszke voltam magamra!
Utána sok-sok évig vágyakoztam egy F80-as nikon gépre, de már nem valósult meg.. Majd jöttek a digitálisok, a digites tükörreflexes gépek, de sajnos mindig volt előbre való dolog... Mindig is a Canon xxxd szériára voltam "ráálva" Aztán jöttek a MILC gépek.. Mostmár nagyon ideje lenne.. Kompaktom volt, az sem túl sok: Egy Nikon 4600, most meg egy ixus 80.. De ezek full autómata gépek, és bizony sokszor idegbajt kaptam attól, hogy a legalapabb dolgokba sem tudok belepiszkálni.. Magyarul, kezdésnek nem biztos, hogy problémás lenne egy alapobi a számomra, mivel bármi nagyságrendekkel jobb az eddigi cuccaimnál....
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elden Ring
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána sok-sok évig vágyakoztam egy F80-as nikon gépre, de már nem valósult meg.. Majd jöttek a digitálisok, a digites tükörreflexes gépek, de sajnos mindig volt előbre való dolog... Mindig is a Canon xxxd szériára voltam "ráálva" Aztán jöttek a MILC gépek.. Mostmár nagyon ideje lenne.. Kompaktom volt, az sem túl sok: Egy Nikon 4600, most meg egy ixus 80.. De ezek full autómata gépek, és bizony sokszor idegbajt kaptam attól, hogy a legalapabb dolgokba sem tudok belepiszkálni.. Magyarul, kezdésnek nem biztos, hogy problémás lenne egy alapobi a számomra, mivel bármi nagyságrendekkel jobb az eddigi cuccaimnál....