Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Projektor topic
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bluetooth hangszórók
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
aginor
üzenetére
"Az én meglátásom szerint ma már nem érdemes tükrös gépet venni, de az elvárások különbözhetnek"
Én annyira Milc hívő vagyok, hogy 2011-ben, amikor még nem volt megfelelő EVF-el rendelkező Milc a piacon is ezzel kezdtem, mint új belépő. A napokban kíváncsi voltam, mit tudnak a tükrösök és megnéztem a csúcs Pentax-ot, ami a vázba épített stabit arra tudja használni, hogy kövesse a csillagok mozgását. Kicsit vakartam a fejemet, hogy a többiek erre miért nem használják az IBIS-t? Kézből HI-RES mód is van vagy 5 éve ott. Szóval elvileg lemaradtak mindenben a tükrösök, aztán meg fene tudja.
-
hdanesz
őstag
válasz
aginor
üzenetére
Anno volt nekem minden, majdnem szó szerint.
Full frame, APS-C, mikro 4/3...mindegyikbe belekóstoltam. (Olympus, Canon, Fuji, Nikon, Panasonic...) Most nézegetem a régi képeimet, hogy melyik jön be leginkább...így pár év távlatából. De így is nehéz döntés.Egyedül Sony gépem nem volt komolyabb, csak valami kompakt nagyon régen.
A DSLR-ről lemondtam, az tuti. A többit meg kiokoskodom. De nem akarom tovább offolni a topic-ot.

Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest