- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Keresek egy olyan mATX-es alaplapot, ami nForce chipsetes és S754 foglalatu.Egy Gigabyte GA-K8N51MFG alaplapot találtam, de az S939 foglalatú, amihez kicsit drága a processzor, meg olyanra már nem is lenne szükségem.
aki tud valami ötletet, szóljon!.Köszike
Házat találtam, pont itt a teszteknél olvastam arról az X-Qpack házról, 28.000 Ft - lenne, később valószínűleg az lesz, ha összerakom a gépet.
[Szerkesztve] -
SQX_Barto
addikt
Ezt a barebone-t már nem alakítod semmi mássá
Remélhetőleg hamarosan lesz rá keretem, és a birtokomban lesz a kicsike
A mostani vagy egy jobb VGA hozzá meg memória, proci, vinyó
és kész a GÉP
42ezer (vagy ha sikerül ismerőst találni még kevesebb) amit költenem kell rá, és jelenleg ez a legjobb megoldás számomra.A64-gyel sőt még P4gyel is szemeztem, de a proci árak miatt (tudni illik 0 Ft-nál többe kerülnek) maradok a Socket A-nál
Ha meglesz ünnepélyesem közlöm
Remélem csak jó tapasztalataim lesznek vele -
SQX_Barto
addikt
Biostar IDEQ 200N
42000 Ft ért vagy még olcsóbban lehet megvenni eme Barebone-t
cpu+cooler, hdd, ddr, vga, ennyi kell hozzá, amik a mostani gépemből lesznek kivéve. Remélem ez jó megoldás lesz -
SQX_Barto
addikt
Van nagy teljesítményű mATX-es táp?Bár legjobb egy barebone ház lenne táppal, de olcsón, 15-18ért max, felesleges kütyük nélkül.
Ilyen tápokról van tapasztalat?
Gigabyte Socket A-s alaplap, egy sata vinyó egy CDRW/DVD menne rá. -
SQX_Barto
addikt
Azt a Shuttle kis barebone féle kocka alakú kis házat szeretném, vagy amilyen az az Antec Aria.Lehet haverommal szétszabdaljuk a mostani házamat és egy fém vázat szerkesztünk hozzá. Táptól valószínűleg meg kell válnom és kis tápot keresnem, jó pedig ez a 360 as Chieftech, de nagy meg sok a felesleges vezeték
-
SQX_Barto
addikt
A64 re nem szeretnék költeni, most lanoztam fragpointban a64en és a vicc, hogy ugyanolyan vga val kevesebb memmel nem számottevően rosszabb a játék socketA -n, innentől kezdve nem szeretnék plusz 40et költeni a64-re, ddr-em van az igaz, de csak single, és a64ek nagyrésze dualos, tehát arra is kellene költeni, mivel maximalista vagyok
szerintem egy gigabyte via chipsetes alaplap lesz, bele jócskán memória meg egy 9800 pro valószínűleg sata vinyóval.egy iylen konfigom szerintem azért jól elmuzsikál majd a CS : Source és még nem is lesz nagy
Ház és táp kérdés még nem tudom hogy lesz.... -
SQX_Barto
addikt
Hmm valószínűleg igazad van
Hiába tanulok régóta infós tárgyakat és hiába foglalkozom viszonylag régóta a sztechnikával, megesik keverek dolgokat
és ez a barebone pc fogalom kicsit ködös
a Shuttle XPC cuccok a berebone-k, nem?
És akkor én tényleg mini PC-t akarok
a TV out in dologra meg nem figyeltem azért néztem el -
SQX_Barto
addikt
Anyira fontos az a TV Out? és ha beleraksz egy pci os tv kártyát?
Nem igazán látok tv kártyás alaplapot még sima ATX-ben sem (bár nem is keresemA64-gyel az a bajom igen, hogy nincs meg belőle semmi.Van egy komplett 3200+ Barton -os gépem és nagyrészt az határozza meg az alaplap iránt támasztott igényeket. Mondjuk egy PCI-e s lap megvétele, amiben van inegrált vga, elgondolkodtató..
-
SQX_Barto
addikt
Csatakozz szívesen
Athlon 64en én is gondolkozom, de túl sokba kerülne.
A gépemből szeretnék összehozni egy barebone rendszert minél olcsóbban
Kicsit furának tűnik, hogy egy alaplap, táp ház cserével tudnék összehozni egy tök kis gépet, ez tényleg iylen egyszerű lenne?
Egyébként egy komplett Shuttle cuccot szoktak fejleszteni?
vagyis egy olcsó használt Shuttle-t felhasználhatnék, csak kicserélném a belsejét?
Bár Shuttle alapban drágán kezdődik
[Szerkesztve] -
SQX_Barto
addikt
Gigabyte 7VM400AM-RZ
Azt hiszem emellett az alaplap mellet döntök, csak még nem tudom hol és mennyiért tudom beszerezni.
Házon még gondolkozom, lehet haverokkal összeülönk és próbálunk barkácsolni egyet, mert a 360as Chieftech két ventis tápomat szívesen megtartanám
csak kérdés akkor milyen házat tudok összedobni.
Az az Antec Aria tetszik, de felesleges hozzá jópár dolog (pl a 8in1 kártyaolvasó) és 24-25 ezret nem dobnék ki rá...
olcsóbban Barebone házak vannak? táppal? -
SQX_Barto
addikt
UUUUUUUUUUUUUUUUUUP!!! pls
Jó az a link de több mATX alaplap is van -
SQX_Barto
addikt
sziasztok!
A tapasztalt öregek és bárki segítségét kérem.
Szeretnék összehozni a mostani gépemből egy barebone PC szerűséget.
Egy komoly microATX vagy flexATX (mi a kettő között a különbség? csak annyi, hogy fATX picit kisebb?) alaplap kellene.
AMD platform.Barton 2500@3200+ menne bele, 3*256/400 Samsung DDR, 9600 (lehet addigra 9800pro) egy seegate 120/7200rpm ide 8Mb cache vinyó esetleg LG CDRW. Házat valahogy megoldom...
Maga az alaplap a gond.
szeretnék egy nforce2es mATX/fATX alaplapot, amin 400as DDR támogatás van (lehetőleg ne DUAL de akár...) 8*AGP meg esetlegesen nem ártalan inegrált lan/sound (de VGA lehetőleg ne)
Légy szíves segítsetek!
ja és egy szabvány ATX-es 360as Chieftech táp jó hozzá, vagy spéci kellene?
procihűtés még biztos kérdés lesz
CS:source ban szeretnék majd lanozni esetleg komolyabban, ezért kellene egy viszonylag ütős cucc kicsiben
Egyébként külön barebone házat lehet venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest