-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
nort_on #76757 üzenetére
Köszi.
Megnéztem, de ebben még nekem sem volt újdonság. :) (Tudom, hogy a kamat nemegyenlő osztalék, de adózás szempontjából hittem azt, hogy ekvivalens lehet.) Inkább technikaibb kérdéseim vannak:
Akkor konkretizálom őket, hátha úgy világosabb lesz, bár én jobban szerettem volna általánosabban átlátni:
- Ha német államkötvényt akarok venni (kibocsátáskor) aukción, azt hogyan tudom megtenni? Egyáltalán meg tudom? Amikor olyan híreket olvasok, hogy az aukción a 3 éves kötvényhozam ennyi lett, akkor ebben lehetek én is résztvevő?
- Ha német államkötvényt szeretnék venni a másodpiacon (pl. aArontól), akkor hol/hogyan teszem? A tőzsdén?
- Ha sikerült vennem egy német államkötvényt, mondjuk ibkr-en, akkor mennyi adót fogok fizetni? Egy konkrét példán elmagyarázva.
- Ugyanezek a kérdések magyar államkötvényre. Aukció hogy megy, illetve másodpiacon tudok-e venni olyan államkötvényt, amit webkincstáron nem látok? Egyáltalán, a webkincstárban vétel esetén az államtól veszek? (Amit ő visszavásárolt valakitől?) És ha ez nem az igazi másodpiac, akkor azt hogy tudom elérni, milyen költségekkel? Van olyan magyar államkötvény is, amit webkincstárban nem lehet megvenni, pl. dollárkötvény stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest