Hirdetés
Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
Kösz a válaszokat :)
AMúgy ezek a kattogósak nem lassabbak kicsit? Legalábbis az enyém a boot képernyőt nehezen bírja követni..na mind1..zavarni nem zavar :) -
Lunatic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
MAG 500T rulez. Éppen itt bámulom. :)
-
cow
csendes tag
Ami kattan egy monitorban az az üzemmódváltó relé !!! Minden egyes felbontáshoz tartozik egy üzemód (frissítési freki stb), és ezeket az üzemmódokat egy relé kapcsolgatja. Ilynekor kattan egyet.
-
Satan-Claus
senior tag
Anno a MAG 500T-m kattant minden felbontásváltásnál, de csak akkor, ha magasabb képfissítési frenkvencián használtam 60Hz-nél. Ez minden akkori MAG monitorra jellemző volt. Most egy SyncMasterem van, és ennél nincs kattogás, de mégis szép a kép. :)
Nem lehet, hogy mégis egy relé volt a ludas? -
MaTT
aktív tag
Aham..tehát ez vmi a mágneseződéssel.
Kösz :) -
Sanyo
senior tag
Ez a monitor demagnetizalojanak a hangja, ha nem hallanad akkor vszinu nem latnal hibatlan kepet. :)
-
Superman
nagyúr
A Chip, vagy Magyar PC Magazin egyik tesztjében (20 darab 17 colos monitort hasonlítottak össze) nem egy kiadta ezt a jelenséget.
-
Superman
nagyúr
A monitor kattogására gondolsz, amikor bekapcsol? Nem vagyok elektronikai szakember, de ez egyszerű lemágneseződés. Az én LG Flatronom is ezt csinálja. Attól még nincs baja.
-
MaTT
aktív tag
Hello mindenki!
Talán egy kicsit fura kérdéssel fordulok Hozzátok :)
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy mi okozza azt a bizonyos kattanást amikor a monitor be/ki kapcsol, illetve felbontást vagy frissítési frekvenciát vált? Meg a tvnk is kattan amikor ki/be kapcsol.
Nincs kedvem szétszedni ilyen cuccokat,mert drága mulatság lenne ha elrontanám :) Gondolom nem mozgó alkatrérsz csinálja, de akkor MI?
Előre is kösz a válaszokat :)
MaTT
Aktív témák
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest