Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
Gerisz
addikt
A csaj nagyon le akar koptatni

[OFF]Ez olyan összevisszaság, hogy egy értelmes kerek mondat nincs benne!
Tele van helyesírási hibával! (pedig a PH! már jelzi is
)Winner_hun: Ez olyan mint az ly mellőzése, engem az idegesít nagyon.
"Pesties" használat. mien, ien, sőtt már oan-t is láttam. Pedig én 2-es voltam világ életembe nyelvtanból, igaz inkább a hülye "tanuld meg és felelsz" részt nem komáltam.[/OFF] -
Winner_hun
félisten
1: Nők, nőügyek
2: hosszú az aláírásod, nem is kicsit
3: naon az
? -
juhi07
senior tag
Hello mindenkinek.
Lenne egy kérdésem hozzátok. Iagz most egy naon más témában irok mint mások ide. De remélem nem lesz belöle off.Na bele is kezdenék akkor...
Hogy Hétfön találkoztam akit szeretek és hát sétáltunk meg hülyültünk ahogy szokás , és hát valami folytán meg akartam csókolni de ö ezt nem akarta.és nem tom miért ?Mert kb 4 hónapja msn-ezünk illetve találkozgatunk... Meg is mondtam neki hogy "látom hogy akarod,de mintha valami vissza tartana".... Szerintetek honnan tudom azt hogy egy csaj igazábol szeret? Mien kis elö jelek vanak ?Illetve észre vettem azt is hogy megakartam hivni Pizzázni vagy fagyizni akkor mindig nemet mondodt ,mert tegnap már evet stb stb kifogásal... Ez szerintetek mire utalhat ?
Amugy a lány egy kicsit viszahuzódó én szerintem... Mi a véleményetekerööl?
Azt naon megköszöném !

Aktív témák
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- 0perces Kolink KLA-003
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)