Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Aktív témák
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, egy régi géppel gyűlt meg a bajom, először mikor beindítottam, bejött rendesen a Bios, átállítottam az órát, meg pár apróságot (boot-sorrend,stb...) mentés-újraindítás, és innentől kezdve annyit csinál, hogy felpörögnek a ventik, kb 1mp-es sípolás, majd lekapcsolja magát.(ilyen hibakód nincs a kézikönyvében) Ez az egész mindösszesen kb 5-6mp, monitorkép nem jön be eközben.
Azóta már kivettem az elemet hosszabb időre, resetelni a biost, de semmi.A lap egy Asus A7V, valami szervergép lehetett. Amit kizártam az a táp és vidkari, ezt tudtam cserélni. Amivel szerintem baj lehet az az alaplap, memória (nem tudom mem modul nélkül be kell-e indulnia) vagy a biossal lehet valami, de azt meg elvileg az elemkivétellel reseteltem.
Ötletek?...
Aktív témák
Hirdetés
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest