Hirdetés
Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
Hello mindenkinek
Ma a konfigomat(Phenom II x4 b55+ AsRock M3A790GXH/128M alaplap+2GB Kingmax DDR3 1333Mhz RAM+ Cooler Master Silent PRO 600W) beindítottam amikor hazajöttem, elkezdett tölteni a windows,és a felhasználóneveknél kifagyott....Utána nyomtam neki restartot,de azóta nem ad képet
Vkinek van tippe h miért?
azóta volt már aksikivétel, meg szét szedtem többször is fullra a gépet,de ugyanaz...
Nemtom mi lehet a baja:S
1 tippem van csak, h az alaplappal lett vmi,mert régebb óta van a Firewire vezérlőn egy kis chip aminek a közepébe van egy kis égésnyom,de normálisan ment a lap,csak néha fagyott le v nem bootolt,de ha a BIOS-ban kikapcsoltam a firewiret akkor tökéletesen ment
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Gyúrósok ide!
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest