Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turist
tag
A demó telitaláltat volt. Bárcsak minden játékhoz ilyet adnának.
Annak hatsára megvettem, 25 óra játék után úgy gondolom, ott lesz az idei év legjobbjai között. -
vitaro
senior tag
Örülök, hogy a demó kellően hosszú volt és nem csak a prológust tartalmazta, pusztán az alapján megingott volna az Atlusba vetett bizalmam. Az első dungeon viszont elkapott, alig várom már, hogy folytathassam.
-
ldave
félisten
Köszi Grath a tesztet
Nagyon jó volt olvasni a részletes bemutatót.
A demóval játszottam, már az eladta nekem a játékot, remélem idővel a PS5 változatot performance gondjait kicsit javítják, PC-n a modderek már a demót is rendbe tették, ott biztos nem lesz gond
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest