Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskooo
addikt
Másik vinyóra felraktam az xpt, így látszódik a legnagyobb partíció, eggyel hülyül, egy totál nuku. Asszem újra kell majd partícionálni
-
tuskooo
addikt
Köszi a mentési tippeket, egy kölcsön vinyóval vszínűleg egyszerűbben megoldom majd a problémát.
-
tuskooo
addikt
Na, pár napig nem leszek, addig is szívesen veszek minden ötletet, ha vki betéved.
-
tuskooo
addikt
Up!
-
tuskooo
addikt
Megpróbáltam megint felrakni az xp-t, a telepítés első szakasza után sima fekete képernyő és nem csinál semmit..már cd-ről bootolás után is ez van
-
-
tuskooo
addikt
A seagate progi szerint az xp partícióját vmi structural damage érte, 5let, h hogy rakjam fel rá az xpt?
-
tuskooo
addikt
Hi!
Kéne egy kis help, elég nagy bajban vok. Ha vki tud jobb topicot hozzá, plz linkelje. Szóval, drága xpm fogta magát, lefagyott. Restart, nyomjak javítókonzolos javítást, mer elcsesződött, nyomom, hiányzik neki egy fájl, jó, újratelepítem. Telepítés vége, lemezolvasási hiba (életemben nem láttam ilyet, nem I/O hiba). Nem baj, újrarakom megint. Formáznám az f partíciót (windows ezen volt), rámegyek, enter, erre elkezdi formázni a c-t...jelenleg tanácstalan vok, nem tudok mit kezdeni az egésszel, bármilyen tippet szívesen veszek. Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest