Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
1. Hogy ki kicsoda, azt nem tudom pontosan, de szerintem mindenki volt már mindenki
(Ezt jól megasszondat,he?
)
2. Nem ismerem ezeket a lapokat, de azt javasolnám neked látatlanba, hogy a hivetalos gyártó weboldalán pont azt, amelyik a te lapodhoz van. Lehet, hogy lehetne cserélgetni, de lehet hogy nem. Gondolj bele, megéri? Szerintem nem...
3. én egyszer csinéltam eddig életemben, akkor gond nélkül ment. Ha a dos-os utility-nél ott van az eszed, akor nem lehet nagy baj, ha mégis, már leírták, hogy tudod megoldani a galibát.
4. Semekkora, mert nincs szükség cserére. Szerintem. -
Pici
tag
1.) Szerintem így van, ezt a gyakorlat is alátámassza mivel már volt fenn mind3 gyártótól BIOS-om (Nekem is az az alaplapom mint neked)
2.) Itt ezt leszedheted (Ez a legfrisebb BIOS 2002.11.22-ei dátummal):
http://www.matsonic.com.tw/eng/update.htm#ms8137c
Ez a legfrisebb BIOS. Ezzel már 2600+-ig elbírja az AMD procikat. Nem lesz Mercury bejövő felirat. A BIOS indításkor kiírja hogy hány Mhz-et szoroz fel mennyivel.
3.) A BIOS frissítést csak akkor fog sikerülni ha ezzel a Flash Utilytivel csinálod:
http://download.kobian.com/download/utility/AWD788.EXE
Mivel nem ugyanaz a 3 alaplap ID-je.
Egyszer én is elrontottam(K7VTA3 BIOSt nyomtam bele) De meg se indult.
Ez házilag úgy oldható meg hogy keresel vkit akinek ugyanez a típusu alaplapja van. Kiveszed a hibás BIOS-odat, elviszed hozzá. DOS lemezzel felbootolsz az ő gépével. Mikor elindult, kicseréled a 2 BIOS-t. Vagyis berakod a Te hibás BIOS-od. Ekkor ráindítod ismét a Flash progit, betöltöd a BIOS-t és már működik is. Csere vissza és ok.
4. Garanciásan nem fogják megcsinálni ezt, talán jó pénzért a 3. pontban ismertetett eljárásmódért jól lenyúznak némi lóvéval
Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest