Hirdetés
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zsolti
tag
válasz
Batman2 #7058 üzenetére
monarkot még nem próbáltam, bosch kétféle 220-ast és 240/-est, és densót.
a densóval 9liternél nem evett kevesebbet és szarul ment, ugyanott ahol a 220-as bosch -al 7-el elment, azért lett kivéve a 220 -as mert becsepegett
most jöttünk vissza a balcsiról ( 1000km-ert mentem ) és ami indulás előtt szépen járt ( a 240-es bosch ) most már ennek is van valami baja mert megint billeg a motor.
-a monarkal próbálkoztam , küldött is a német prospektust, de amikor konkrét dolgok kellettek volna nem válaszoltak.
van egy tag aki más tipusú csúcsokkal is foglalkozik ( nova ditex ), de 5db nem tétel, a gyártó meg hozzá küld, nem lehet megkerülni,( 1800/db ) más olasz termékei is vannak, de majd hogy nem azt mondta haggyam már békén a hülyeségemmel ( mármint 5 db -os rendelés )
DTP van még beszerelve csúcsházba be még nem próbáltam, de lehet hogy olyan lessz mint a densó mert nincs fojtócsaplya ( vagyis fele akkora mint a boschnak és nem hengeres hanem kúpos )
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest