Hirdetés
- RAM topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neil Watts #4698 üzenetére
10K kürül van a reális ára. Hiba miatt én 5K hirdetném.
-
HuMarc
veterán
válasz
Neil Watts #4698 üzenetére
Még jó állapotban is maximum 15 000 Ft-ot érhet, így 10 000 Ft felett nem is érdemes próbálkozni (Galaxy Gio)
-
Tisztelt kollégák!
Egy Samsung Galaxy Gio melyre már nincs gari mennyit érhet jelenleg?
Fekete, független, jó állapotú, külsérelmi nyom nincs, viszont hibás: A hívás közbeni hangszóró melyen hívófelemet hallom tulajdonképpen megszűnt létezni, vagyis nagyon-nagyon halk, alig működő.Így mennyit érhet?
Köszönöm szépen!
Üdv. core2
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Mennyivel ér kevesebbet egy iPhone, ami gevey sim-el független?
16gb-os nagyon szép állapotú 4s lenne. -
Smile8822
senior tag
válasz
#94257664 #4687 üzenetére
Előszőr is azzal kezdeném hogy nem mai db és csak olyan ember fogja megvenni aki ilyet keres vagy ha nagyon jó áron adod.
Változó áron van 10k tól 25k ig.
De ez is függ attól hogy milyen állapotban van..stb
Ha be kellene lőni 15k úgy hogy vettél bele új akkut de mondom csak azt fogja érdekelni aki ilyet keres vagy ha esetleg ilyen 10k körűl adnád úgy lehet előbb elmenne, de nem mostani készülék és nem is hírdetik sokan. -
törölt tag
nokia n93i, minden tartozékával, dobozzal, talán még számlával is, csak az akksija szar, de kicserélem, ha növeli az értékét!
-
aizen92
addikt
-Iphone 5 16GB
-T-mobile
-Makulátlan állapot, semmi kopás karc, nagyon vigyáztunk rá
-Ki lett cserélve a készülék 3 hónapja szóval szinte "vadi új"
-9 hónap garancia van még rá.Mennyit érhet ez így? 130.000 reális lehet?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Két telefonra szeretnék beárazást kérni.iPhone 4 16Gb, fekete, T-Mobile függő, nem talál térerőt, valószínűleg alaplaphibás. (semmiképpen sem letiltott, nem bűncselekményből származik, 1éve a tulajdonomban van, leeséstől produkálta a hibát)
Szép állapotú, dobozában, fülessel, töltővel, USB-vel.HTC Radar, szürke, független, hibája nincs, dobozában, töltővel.
-
waltz
csendes tag
Üdv, a következő telóra szeretnék kérni egy árat:
Sony Xperia SP
C5302! (Nem LTE csak 3g)
Kb 4 hónapos
Garancia: PartNero GSM...
Külsérelmi problámája nincs.Thx!
-
HuMarc
veterán
válasz
turbobusa #4670 üzenetére
Szia!
2013 legvégén (dec. 29.) 70 000 Ft-ot mondtam egy S3-ra, mostanra ez inkább
60 - 65 000 Ft körüli ár. Mondjuk van, aki 50 000 Ft-ért hirdeti az elég jó állapotú S3-át, de annyit azért még nem vesztett az értékéből. Persze ez a te üzletedet nehezíti.Szóval szerintem 60 000 Ft.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy Samsung Galaxy S3 beárazásával kapcsolatosan.
Amit a telefonról tudni lehet:
T-mobile függő
14 hó garancia
kék
16gb-os
karcmentesÜdv.
-
-
MájMekk
tag
Sziasztok!
Mennyit érhet manapság egy függetlenített NOKIA N86 8MP (8GB) nagyon megkímélt (szinte újszerű) állapotban?
Köszi előre is. -
rob72
tag
Hali mennyiért lehetne eladni egy Wave 1-et?
-
Smile8822
senior tag
válasz
Devilhun_HUN #4658 üzenetére
Próbáld meg kiinduló árnak a 45k -t , ha nem viszik fokozatosan engedj az árból addig míg kapás nem lesz rá.
-
kisgorog
csendes tag
Sziasztok!
Egy fehér szinű, telekom függő iPhone 4S 16Gb-ot minden tartozékával ; esztétikailag picit karcos, de funkcionálisan tökéletes telefont mennyiért lehetne eladni?
Előre is köszönöm! -
Smile8822
senior tag
válasz
Devilhun_HUN #4656 üzenetére
35/45k között mennek!
De kellene tudni milyen függő, de mivel ez zsír új így megérhet 45k -t is de ha eladni akarod nem árulgatni akkor 40k környéke. -
Devilhun_HUN
aktív tag
Samsung GT-S7275R Galaxy ACE3 Metallic Black (LTE) mobiltelefont ami zsír új mennyiért lehet elpaszolni?
-
kenwood3
addikt
válasz
tolts.hu #4654 üzenetére
Csak HA-n vásárolok ilyesmit, ahol ellenőrizni lehet 1-2 dolgot az eladóról, így ilyen aprós oldalak szóba se jöhetnek nálam, csak akkor, ha a személyes átvétel megoldható. Ezek közül egyiknél se tudnám megoldani!
Úgy néz ki, hogy végül sikerül a dolog, mert az egyikőjük mégis belement a 65k.ba
-
HuMarc
veterán
válasz
kenwood3 #4651 üzenetére
kenwood3 és flierqqq
Hát, az én véleményem az, hogy egy telített piacon (mint amilyen az Optimus G-é, vagy az Xperia U-é) érdemes az átlagár alá bemenni egy kicsit, főleg ha eladni, és nem csak árulni akarsz.
Ha venni akarsz, az egy kicsit más kérdés, de egy jó üzlethez tudni kell nemet mondani (mind vevőként, mind eladóként), ha valami nem egyezik az elképzeléseinkkel.
-
flierqqq
tag
Nem értek hozzá, azért kérdeztem itt de gyorsan szétnéztem aprón és én 15 ezer forintért nem a legszebb állapotú és/vagy függő készülékeket találtam. Valószínűleg ha felrakom 22-23 ezer környékére a kutyának sem fog kelleni. Azért megpróbálkozom vele, maximum majd később lejjebb viszem az általad említett árra.
-
kenwood3
addikt
Én vennék, nem eladnék! Sajnos senki nem akarja adni 70 alatt. Ajánlottam 2-3 embernek is érte 65k.t, de senki nem élt az ajánlattal, inkább hirdetik tovább. Ezért is kérdeztem, hogy mit ér, mert már azt hittem, hogy túl keveset mondok, de megerősítettél abban, hogy szerintem se ér többet max 65 k-nál
Köszönöm a válaszod
-
HuMarc
veterán
válasz
kenwood3 #4648 üzenetére
Lg optimus g: Én most olyan 70 000 Ft körül mondanám az árát, bár mivel sufnigaros, ezért aki ilyet vesz, az jobban járhat, ha pár ezer forinttal drágábban vesz egy ténylegesen sufniboltos G-t. Szóval szerintem olyan 60 - 65 000 Ft ami reális, de hirdesd meg 70-ért, próba-szerencse.
Sony Xperia U: Hát, aki ilyet hirdet (nem sokan, de azért van választék), az (már amit én láttam) berakta 20k-ra, aztán jóvan. Ezért ilyen áron (főleg ha sürgős) nem is próbálkoznék, címben legyen benne, hogy 3 hónap garancia van rá, és 15 000 Ft. Meg azt is érdemes beleírni a címbe, hogy ajándék tok.
-
flierqqq
tag
Sziasztok!
Egy gyárilag független, 9 hónapos XPERIA U-t mennyiért lehetne eladni reális áron?
Jó lenne, ha gyorsan elkelne. 5. hó 29.-éig garanciás még.
A telefon hibátlan, egyetlen karc sincs rajta. Az összes gyári tartozéka megvan.
Jár hozzá egy Roxfit tok és néhány darab fólia. Végig ebben volt hordva.
Akku használttól függően 1-3 nap. -
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Mennyi lehet a reális használt piaci ára szerintetek, a sufnigsm garis lg optimus G telóknak?
Köszönöm
-
MurdR
veterán
válasz
Tomeee1989 #4646 üzenetére
Akkor nem lesz egyszerű dolgod az eladása a telefonnak,mert a tájékozottabb vásárlók nagy része azt kéri elsőnek, mert ugye félő, hogy az eladó a továbbiakban nem fizeti a részleteket, és letiltják a telefont. Elég sokan félnek ettől. Így nem mondanék árat.
-
MurdR
veterán
válasz
Tomeee1989 #4644 üzenetére
Szia. Számlával tudod igazolni, hogy a telefon nem részletre lett vásárolva?
-
Tomeee1989
tag
Sziasztok!
Apple Iphone 5s 32Gb Szürke T-Mobilos 1 hónapos minden tartozékával hibátlan állapotban(Fólia elől-hátul)
Mennyit érhet ez a telo?
Köszi a választ!
-
tolts.hu
őstag
Sziasztok, beszámítok egy ilyet:
LG Optimus Black
-t-mobile
-full doboz - minden meg van hozzá.15k-ért csak el tudom adni, nem!?
-
HuMarc
veterán
Lumia 520: 27 valószínűleg igencsak sok, tekintve, hogy Media Marktban 25-ért újat kapsz (T-függőt, Dominoval). 20-20 talán oké, és a helyedben beírnám a hirdetés címébe, hogy ajándék hátlapok. Egyébént azok ugye eredeti Nokia hátlapok? Bár igazából annyira nem számit.
Topcom Butler 2562: Fogalmam sincs, mennyit érhet. A másik típusra meg még ennyit sem tudok mondani.
-
zebede
őstag
Hello!
Nokia Lumia 520 telefon.
2013. októberben Dominoban vásárolt.
Kijelző első perctől fóliás.
Kifogástalan állapotban.Tartozékok:
-Fehér, kék, piros, sárga hátlap.
-Töltő, adatkábel
-Tartalék fólia
-Gyári HeadSet
-Doboza
-Jótállási papírÉn 27k-ra gondoltam. Reális ez az ár?
-
Skizz
addikt
Sziasztok
Esetleg Topcom Butler 2562 és Ventus fj100 készülékek újonnan, mindenestül érnek valamit?
üdv.
-
HuMarc
veterán
válasz
Dr. Oid #4630 üzenetére
Én úgy tudom, hogy amerikai garancia itthon nem érvényesíthető iPhone-ra.
Sokan próbálkoznak 140 000 Ft környékén, de nekik nem sok esélyük van, ugyanis nem egy darab van 110 000 Ft-ért. Én a helyedben maximum 120 000 Ft környékén próbálkoznék, ha eladni akarod, és nem csak árulni.
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
iPhone 5 32GB, gyári független, amerikai beszerzés, fehér, a középső keret bal felső sarkán kis benyomódás, egyébként elöl-hátul-oldalt fóliás, jó akksival, 2014 júniusig garanciális - erre kérnék egy árat.
Köszönöm!
-
HuMarc
veterán
válasz
dethroner #4628 üzenetére
Egyik sem az a tipikusan könnyen eladható telefon, ahogy nézem, a 0 perces áruk 10 és 20 000 Ft körül van. Nyilván mivel ezek függőek, a Telenoros kártyás árhoz viszonyítok:
Alcatel One Touch Fire - 15 000 Ft, különösen nehezen eladható
Samsung Galaxy Pocket Neo - 12 000 Ft
Samsung Galaxy Young - 20 000 Ft
Huawei Ascend Y210 - 12 000 Ft
Samsung Galaxy Fame - 25 000 Ft
Samsung Galaxy mini 2 - 12 000 Ft
Sony Xperia E - 25 000 Ft
Telenor One Touch C - 5000 Ft, ezzel nem is próbálkoznék
Telenor One Touch S - 15 000 Ft
Telenor Smart Touch Mini - 15 000 FtEzek becsült árak, lehet, hogy ezeknél drágábban (erősen kétlem) is el lehet adni őket, de inkább az a valószínűbb, hogy olcsóbban fognak elkelni. Nyilván érdemes azzal próbálkozni, amit kiemeltem, mert azok a legértékesebbek. Alkudozásnál a helyedben az általam megadott árból maximum 20%-os (5000 Ft) engednék.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Új számlás előfizetést fogok kötni, és a hűséghez kapcsolódóan kedvezményesen megvásárolható telefont szeretném eladni. Felsorolok pár darabot, amikben gondolkodom, szeretném tudni hogy melyik készülék mennyiért adható el. Minden telefon Telefon függő, teljesen új, bontatlan csomagban lenne, és attól függ hogy melyiket veszem meg, hogy melyiket lehet a relatíve legmagasabb áron eladni. Szóval mégegyszer, még egyik telefon sincs nálam, a választásom az általatok javasolt eladási ártól függAlcatel One Touch Fire
Samsung Galaxy Pocket Neo
Samsung Galaxy Young
Huawei Ascend Y210
Samsung Galaxy Fame
Samsung Galaxy mini 2
Sony Xperia E
Telenor One Touch C
Telenor One Touch S
Telenor Smart Touch MiniNagyjából ezek lennének. Köszönöm ha írtok tippet. (Ha valakinek van ezekre ajánlata, privátban keressen
)
-
cspeti92
csendes tag
Hali!
Egy Sony Ericsson Xperia Play mennyit ér mostanában?
Előre is köszi -
Janesz_20
tag
Sziasztok!
Mennyiért lehetne ezt eladni ? Idén januárba lett vásárolva (vodafone)
Samsung Galaxy Trend Modell:GT-S7560 -
Fr0z3n
őstag
1 év garis, független, fóliás, dobozos Motorola xt 925 HD mennyit érhet?
Sürgős a válasz, előre is köszi! -
HuMarc
veterán
válasz
Optimusx #4619 üzenetére
Hát, ennyi pénzért azt mondom, hogy tegyél egy próbát, de valószínűleg jobban jársz egy jobbfajta fülessel. Sőt, egy MP3-lejátszóval + fülessel. Egyébként ha van a közeledben Media Markt, akkor érdemes megnézni az ilyen hangszórókat, mert itt pl. van ilyesmi kiállítva.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Egy hibátlan, újszerű Sony MH410C Black füles mennyit érhet?
-
MurdR
veterán
Üdv az ármesternek
25k környéke.
27k körül már gyári függetlenek vannak hirdetve. -
horush
addikt
Hali, egy Telenor függő Samsung Ace2 mennyit érhet? Gyári tartozékok, doboza megvan. Szép állapotú, a hátulján van minimális kopás csak. Előre is köszönöm.
Üdv, FG.
-
MurdR
veterán
válasz
diacetylmorp #4611 üzenetére
Biztos hogy E75? És még garis? Ha igen, akkor 15k környéke. Én nemrég egy karcosat adtam el egy 10esért töltő és semmi nélkül.
(Ha nagyon patent állapotú akkor többért is lehet rá vevőt találni) -
diacetylmorp
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy egy full dobozos, még kb. 1 évig garanciális Nokia E75-öt mennyire taksáltok.
Bőrtok, headset, adatkábel, töltő, minden eredeti, maga a telefon karcmentes.Köszönöm!
-
HuMarc
veterán
válasz
WhiteWalker #4608 üzenetére
A hasonló adottságú készülékeknél (1 éves, független S-ek) 5-10 000 Ft-tal drágább (persze ez korrekt így, azzal, hogy ennyi mindent adsz mellé), ezért a helyedben feltüntetném a címben, hogy ajándék autós tartó, bőrtok, pótakku. Egyébként gratulálok, ilyen színvonalas hirdetést nagyon ritkán látok, és a képek minősége is perfekt. Ha minden hirdetés így nézne ki, akkor valószínűleg sok minden sokkal hamarabb váltana gazdát.
-
WhiteWalker
nagyúr
A hírdetésem árazása korrekt? [link]
-
Víz Elek
senior tag
-
beni121
aktív tag
Üdv.
Szeretnék beáraztatni, egy fehér, fél éves, makulátlan állapotú Galaxy Note 2-t, nem LTE-s, gyári független 2év+2hó Samsung garancia, mindene megvan.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fogyjunk le!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest