Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Na lenne egy mostani telefonom is, egy fehér Nokia C5-03. Virág mintás hátlap (én karbonfóliáztam, mielőtt még pletyka indulna
) minden tartozék, átlagos állapot, 1-2 sarkon van némi ütődés, de az összhatás nem vészes, kijelzőn nincs karc.
Mit lehetne kérni érte? Valami olcsódroid kijönne belőle?
-
Comic
aktív tag
Tisztelt Ármesterek!
Egy óvott-vigyázott T-mobile függő Sony Xperia M mennyiért adható el?
Doboza, tartozékai megvannak.
Még kb egy év garancia van rá, ami a t-mobhoz szól. -
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hali!
Lenne egy szép állapotú Xperia SP telefonom, amit be szeretnék áraztatni. Minden tartozéka megvan, fehér, szép állapotú, kijelző karcmentes, 16GB-os micro SD-vel, és kék S-Line tokkal. A telefonra 2015.07-ig van asszem garancia (pontos dátumot nem tudok, nem vagyok otthon) Telekom függő.
Mi a reális ára neki a kártyával, tokkal, minden tartozékával? 40-42-t sokallják Fb-s csoportban érte, megnéztem Hardveraprón is, ilyen árkategóriába mennek, Olx-en is néztem, helyben, ott is.
Köszönöm a választ
-
suri007
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2013.07.02-án vásárolt Telenoros Sony Xperia SP (c5303) fulldobozos, a bal sarkán pici kopás, kb mennyit érne?
A válazt előre is köszönöm!
Dávid -
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Mennyit erhet 1 Alcatel ot 6010D dual simes telo? Media marktos vetel meg tobb mint 1 ev garival!
A valaszt elore is koszonom!
-
törölt tag
Köszönöm, akkor ezt teszem! Azért hittem, hogy nincs garancia, mert a telenoros srác nem írt a gar. jegyekre üzembehelyezési időpontot, mert így elvileg a lejárat után 1-2 hónappal is segíthetnek, gondoltam ez azért volt mert csak egy év a garancia, de akkor mégsem. Köszi!
-
Víz Elek
senior tag
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Rokonom hazajott nemetorszagbol es kaptam tole egy sgs5-t. Bontatlan, gari gondolom itthon nincs. Mennyiert lehetne eladni? Bocsi, telorol irtam. Koszi elore is! -
törölt tag
Helló! Kérdésem a következö lenne: egy tavaly május végén, telenornál vásárolt, közepesen karcos Nexus 4-ért mennyit kérhetek? A bekapcs gombját néha erôsebben kell nyomni, hogy érzékeljen, más baja nincs. Minden tartozék megvan, gari tudtommal már lejárt.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
(Eladáskor vállaljak 3 nap garit? Nem tudom, hogy így jobban megy-e, de nem vagyok tapasztalt ilyen téren, nem akarom, hogy ráfázzak) -
freddyadu
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2013. februárban vásárolt Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190, tehát jövő év áprilisig garanciás, kifogástalan állapotú, végig tokban tartott, fóliázott készülékem.
S-line szilikon tokkal, töltő, adatkábel, headset, doboz, gyárilag kártyafüggetlen.
Mennyi a piaci értéke jelenleg?
Köszönettel:
freddyadu -
XmoD
senior tag
Szaisztok!
Gyári független Galaxy Xcover 2 meg 22hó Media Markt garanciával (full dobozosan) karcmentesen mennyit kóstál most a piacon ?
-
kpal
nagyúr
Lumia 1520 garisan full doboz bolti gar , kb mennyiért mehet el ?
-
MurdR
veterán
válasz
karabacak #5063 üzenetére
Nem hallottam még róla. Nagyon lehúzza az árát az, hogy sérült a készülékház. IPS ellenére alacsony felbontás, érdekes. 20-25k-ra saccolom, amiért el is lehet adni. (45ért új 4magos telók vannak).
Nem lesz könnyű eladás, mert nem elég hogy kínai (ami engem nem zavar, meg az az igazság hogy egy-egy kínai teló odavág minőségban pl a Samunak is..), gyenge az LCD is, és a hw sem éppen a csúcs, valamint sérült is. Úgy próbáld beárazni eladáskor, hogy figyelembe veszed: az emberek azért vesznek kínait, mert jobb és olcsóbbak mint az elterjedtebb gyártók ár-érték arányban.Akkuk: BL4/5 C-B akkukat 2-300forintokért szoktam venni használtan tömegesen. Ha az állqpotuk oké akkor el-el lehet adogatni. Az Ericsson akku is párszáz forint, és a Siemens is.
Szerintem a ''Retro teló rajongók OFF topicja''-t látogasd meg, ott hátha van akit érdekelnek az akkuk. -
karabacak
csendes tag
Üdv, van egy kínai telóm Imi G3 (ha jól tudom a kínai népköztársaság hivatalos 3G-s szolgáltatója adta ki)
tudnivalók róla:
ARM Cortex A5 4x 1Ghz, Mali 400MP, IPS 480x854, 2Gb RAM, 4Gb belső tárhely, Android 4.3, 2db 3200mAh-s aksi, Dual Sim(egy micro egy sima), bővithető microSD-vel, hátsó kam:8MP első: 2MP, csúszásgátlós hátlap, 2 ajándék tok volt hozzá az egyik elnyütt és eltörött, a másik átlátszó a sarkokat és a hátát védi és csillog, jár hozzá egy USB-s micro sd olvasó , a kijelzőn van fólia és jár hozzá egy pót . Van még hozzá egy rácuppantós valami aminek egy gömb a vége és egy töltény kulcstartó féleség a jack dugóba ami használható tollként. külsőleges hibája egy kis repedés a jobb alsó sarkán, kopás a szélein és keretleverődés 3 sarkán.
mennyit érhet?és még pár mobil aksi aminek meg szeretném kérdezni az árát:
Sony Ericsson BST-33
3,6 V 1000 mAh
Alcatel T5001296AAAA
3,7V / 720 mAh
Nokia BL-5C
3,7 V
Nokia BL-4B
3,7 V / 400mAh
Nokia BL-5CA
3,7 V 700 mAh
Nokia BL-4CT
3,7 V / 860 mAh
Samsung AB503442BE
3,7 V
Siemens P8BNT
3,7 V / 700 mAh
Után gyártott akkumulátorok:
Nokia BL-5C
3,7 V / 800 mAh
BL-4CT
3,7 V / 800 mAhElőre is köszönöm a segítséget
-
Smile8822
senior tag
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Trend Plus S7580, független, töltővel, USB-vel mennyit érhet használtan?
Fehér színű, apróbb zsebkopások vannak, semmi komoly.
Köszi! -
MurdR
veterán
válasz
Smile8822 #5052 üzenetére
Boltból. BOLTBÓL. Ne hasonlítsuk már össze a kettőt, könyörgöm. Szarásig van a net iphone 5ökkel. Az emberek nagy része abban bízik, amit boltban vesz. Nem kell bemutatni, én is lehúztam 1-2évet GSMben. Ott még a szart is el lehetett adni ha azt mondtad hogy illatos.
Egy bolt az számlaképes, egy boltnak van szervízkapcsolata, ott nem lehet eltűnni egyik napról a másikra.
Ha netről veszed, onnan van esetleg egy 500forintos telefonszámod, meg egy emailcímed az eladótól: sukarcsavo@gmail.com -
Trex3399
tag
Beárazást szeretnék kérni erre:
Ipod Touch 5 32Gb-os verzió, előlapi és hátlapi kamera, hátlap kékszínű, kijelzője karcmentes, csak a rajta lévő fólia karcos egy kicsit, de az cserélhető, tartozékai ami megvan az egy töltö+USB cable+egy hátlap,az operációs rendszer nincs megbuherálva és nemrég lett frissítve a legújabb verzióra!
Előre is köszönöm a beárazást!
-
Database
tag
Sziasztok, van egy teljesen karc sérülés mentes HTC HD7-esem hálózat független töltő van hozzá, esetleg adatkábel, mennyit ér manapság? fólia is van rajta újlenyomat mentes és van hozzá 1 pluszba üdv
-
MurdR
veterán
-
Víz Elek
senior tag
-
benki95
csendes tag
Hali!
Mennyit érhet egy teljesen hibátlan Iphone 5 fekete 32 gb-os , dobozával, füles nélkül , utángyártott adatkábellel?
08.23 ig garis, valamikor tavasszal(azt hiszem március végén) gariba cserélték.
Előre is köszi! -
MurdR
veterán
válasz
Totheground #5038 üzenetére
i5 16GB
t-mob: ~105k
függ: ~115k -
Totheground
addikt
iPhone 5, 16 giga fekete, vadi új refurb (sleep button csere helyett cserélték az egész telót), még a fólia is rajta van, 90 nap gari, origi doboz, etc. Mennyit érhet ez, ha a) T-függő és b) független (még nem tudtam kipróbálni, hogy milyet kaptam)?
Köszi. -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megéri ez az LG Nexus 5 a feltüntetett árat?
Ami kimaradt a hirdetésből. 2014 márciusában lett vásárolva, de nem találják a garipapírt/számlát, így nem tudni meddig garanciás.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
MurdR
veterán
válasz
-Faceless- #5035 üzenetére
Ilyen állapotban csak nyomott áron lehet eladni...
-
HuMarc
veterán
válasz
-Faceless- #5032 üzenetére
Jól értem, hogy egy működő telefont akarsz eladni alkatrészként? Mert akkor
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Volna egy xperia L piros sarkainál sérült hátlappal, és törött kijelzővel. Újgsm-nél lett vásárolva (szóval független) decemberben, minden hibátlan álapotú tartozékával, a telefon a zuhanás óta kb. 1.5-2 hete használva van semmilyen rendelenességet nem produkált, és az érintő felület hibátlanul működik az LCD-vel együtt.
Javarészt válalkozó kedvűeknek, vagy alkatrésznek lenne jó jövő hónap elején lenne meghirdetve, és lesz helyette másik készülék, így igazából ha kapunk érte pénzt az már jó.Alkatrész árakat nézve szerintem egy 15 körül lehetne érte kérni, szerintetek korrekt ár, vagy lehet több/kevesebb?
-
HuMarc
veterán
válasz
Paloczi95 #5028 üzenetére
Igen, nekem ez a véleményem.
De kérlek ne kövezz meg, ha nem jön be a számítás, ugyanis mindez csak feltételezés, ami korábbi tapasztalatokra épül.
Akve: Galaxy S3 LTE: 45 000 Ft-tól 65 000 Ft-ig vannak szórva a hirdetések, szerintem 55 000 Ft felett hirdetni botorság, mivel annál többet nem ér. Én a helyedben 50 - 55 000 Ft között hirdetném, és ha nem viszik el, lejjebb vinném az árát.
-
Akve
tag
Sziasztok!
Kérem beárazását egy t-mobile függő, 4 hónapos, Samsung Galaxy S3 LTE telefonnak. Hibátlan, fóliázott és van hozzá egy spigen slimarmor tok is. A telefon dominós.
Köszönöm! -
HuMarc
veterán
válasz
Paloczi95 #5026 üzenetére
Sőt, legjobb esetben is csak ott tarthatsz, mintha most váltanál. Ugyanis az iPhone-ok sokkal értékállóbbak, mint akármelyik másik telefon, és lassabban csökken az ára. A használt iPhone-ok esetében legalábbis. Ha meg újonnan boltból/szolgáltatónál vennéd, ott az a helyzet, hogy általában hamarabb kifut az adott generációs iPhone, mint hogy lemenne az ára érdemben.
-
Paloczi95
tag
Köszönöm a segítséget! Akkor kb jó árra gondoltam, de azt nem gondoltam, hogy addig ennyit eshet az ára. Azt hittem ez már elég alacsony ahhoz, hogy megtartsa. Őszintén megmondom, hogy i5s-re való váltás miatt adnám el a telefont, ha eladnám. Azért lenne jó várni szeptember-október környékéig, mert hátha az i6 miatt lejjebb menne az ára az i5s-nek. De 10-20 ezer forintot nem gondolnám, hogy lejjebb megy (mert ugye úgy jönnék ki ugyanúgy mintha most venném). Vagy mégis?
-
HuMarc
veterán
válasz
Paloczi95 #5023 üzenetére
Én 50 000 Ft-ért hirdetném meg most. Szeptember-október pedig a használt piacon egy fél örökkévalóság. Ami azt jelenti, hogy szélsőséges esetben 20 000 Ft-ot is bukhatsz ebből (amellett, hogy eladni is nehezebb lesz), de inkább 10 000 Ft-ot.
Tanulságos lehet, hogy tavaly decemberben 70 000 Ft körülre, márciusban 60 000 Ft körülre, most pedig 50 000 Ft-ra áraztam/áraztuk az SGS3-akat.
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
2012. szeptember végén T-nél vásárolt kék színű Samsung Galaxy S3 készülékem mennyit érhet most? Még eladás előtt garanciában kicseréltetem a kijelzőt (és ugye vele együtt a keretet) és ha tudom, az akkufedelet is. Minden gyári tartozéka (töltőfej, adatkábel, headset a gumiharangokkal), doboza megvan, a számla is megvan róla. Soha nem esett le, végig tokban tartott, fóliázott. A készülék teljesen hibátlanul működik, kitűnő akkumulátoridővel. Ajándékba adnék mellé egy bontatlan doboz ultra slim TPU tokot (gyári Samsung, 2db-os), egy SGP belecsúsztatható bőrtokot és egy SGP fóliát.
Ha várnék még az eladással szeptember-október környékéig, azzal sokat buknék még rajta?
-
Víz Elek
senior tag
-
k78chriss
tag
Sziasztok
Mennyit ér egy független Asus padfon 2 telefon (csak telefon) használtan ?
Köszi -
HuMarc
veterán
Ezer bocs, hogy nem voltam, de nyaraltam. Holnapra mindenképpen utolérem magam, MurdR kollégának pedig ezer kösz, hogy besegített!
-
MurdR
veterán
válasz
KonzolKartel #4999 üzenetére
Helló.
LG Optimus G (E975) ~60kTörött kijelzős ''verzióban
'' én 30k-nál többet nem adnék érte.
-
Misk15
csendes tag
Úgy látom többnyire válaszolnak itt az emberkék
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni, hogy ez a keszulek mennyit erhet, mert szerintem a 72k picit sok erte.
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest