Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy t függő, jó állapotú használt fekete nokia n97 mini, lehet, hogy még van rá pár hónap gari, mennyiért lehetne árulni?
-
törölt tag
Sziasztok,
Két telre szeretnék egy kb. árat kérni (igazából az érdekelne inkább h egyáltalán eladhatók e):
- Nokia 1200, jó állapotú, 2 éves, komplett, kártyafüggetlen
- Vodafone 331, szintén 2 éves, kissé kopott, viszont ennek nincs töltője (de mini USB aljzat van rajta, tehát nem spéci töltő kell bele)Előre is köszönöm, üdv. dhr.
-
Ádám16
addikt
Sziasztok! Egy részben kopott hátlapú Nokia N95 8gb-ot mennyiért tudok eladni, melynek kijelzőjén hajszálkarcok sincsenek, előlapja hibátlan, szoftveresen tökéletes, ééés garancia már nincs rá, mivel 3 éves? Köszönöm
-
tolts.hu
őstag
válasz
KonzolKartel #2091 üzenetére
Szia, igen, jól.
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Jól lőttem be az árat? Iphone 3GS 16GB
-
tolts.hu
őstag
Az egy fekete Sony Ericsson W880i minden tartozékkal, 1 GB M2, dobozos.
Nem tudom a tied milyen.
A 10 körül pedig nálam +/- 1-2ezer Ft.Jó áron adod a telefonokat, csak ezek már régi nem keresett modellek, már mindenki érintőset keres, meg ebben az árkategóriában kap már újat is szolgáltatótól, garanciával..
-
Lasy
veterán
válasz
tolts.hu #2070 üzenetére
w880-a nem viszik el 10000.-ért
Amik nekem vannak
igaz nem adok töltőt hozzájuk, mert felesleges, de még 2-3000.-ért sem viszi senki.K610 kopott de független, és nagyon jól használható (3000.- ?)
K510 csak vodás (1500.- ?)
K660 ez igaz hogy nagyon hibás. csengő halk, éa a hangszóró is. Igaz most elhagytam az akkufedlapot is valahol. (3000.- ?)
moto v3 (4000.- ?)Kb ilyen árakra gondoltam, de sehol senki... Igaz csak 10.e körül lesz fizu, de mindenki most már valami jobb telcsit szeretne.
-
tolts.hu
őstag
3-8ig árulják őket, de ahogy látom még az 5000-ftosért sem nagyon kapkodnak.
Már régi modell, rengeteg van eladó, ha sürgős az eladása, sztem 4-5ezer, ha nem olyan sürgős akkor 5-7ezer, de ennyiért sokáig fogod árulni ahogy elnézem..
GSM: vagy azt mondják hogy ez már régi modell, nem kell, vagy 1-2ezer Ft. -
Drughi
addikt
Valaki tud segíteni, hogy ennek a telefonnak mennyi lehet az ára?
[link]
Esetleg egy használt GSM-nél mennyit adnak érte. Sürgős lenne az eladása. -
Gonzo.
tag
Mennyit ér mostanság egy nokia 5800 xpress teló?
-
gabor900
csendes tag
v3i silver motorola bluetooth headshettel.szép állapotban van a telefon!
-
tolts.hu
őstag
Nem küldök privátot, ez a téma fóruma.
Én 15-20-nál többet nem adnék egy letiltott X6osért.
E51: 15-18ezer. -
gabor900
csendes tag
meg hogy egy nokia e51 mennyit érhet?nagyon szép gyári allapotban van!
-
gabor900
csendes tag
olyan kerdessel fordulok hozzatok hogy egy nokia x6 16 giga vennek de le van tiltva mert nem lett fizetve a reszlete.hogy ezzel a problemaval mennyit erhet? nem telefonalasra kell!!meg szép állapotban is van.privátba ha eleht köszönöm!
-
Fricó
aktív tag
Mennyit érhet egy két éves Samsung F480 vodafonos.
Hátulja kissé karcos. Minden eredeti tartozékával: töltő, sztereó headset, adatkábel. -
ngabor2
nagyúr
üdv
egy se v630 most mennyit érhet?
-
tolts.hu
őstag
N8: 85körül.
Vodafone 845: megér 20 ezret, de rengeteg van eladó, szerintem 15-20között megy csak el.
Omnia 2 8gb: is van már 40ért...hát így mindenképp ez alatt van a tied...
W880i: 10körül
iPhone 3G 16gb: 50-55között.
-
RandomGosu
senior tag
sziasztok
iPhone 3G 1,5éves fehér 16gb-s karcmentes hátlap, kijelzőn némi hajszálkarc, t-mobilos mennyit ér?
előre is köszi. Z. -
PhoenixSzG
tag
Sziasztok!
Egy T-Mobile fuggo fekete Sony Ericsson W880i minden tartozekkal (tolto, HPM-70 fules, cd, 1 GB-os M2 memoriakartya) a dobozaban mennyit erhet? -
Gülredy
tag
Sziasztok!
T-mobile-os Samsung Omnia 2, 2gb-os, még idén Decemberig garis,
Gyári tartozékok, (díszdoboz(ami kissé kopott már) fülbe dugós headset, töltő, usb kábel)
+ autós töltő, autós tartó, és egy plusz tok, és több méretű gumi a headset-hez!!Személy szerint 50-60 ra tippelném meg, de láttam már hírdetést ahol csak egy 2 gigás omnia 2-t adnak 60ért meg olyat is amikor 8gb-osat adnak 50 ért plussz egy csomó tartozékkal.
Ti mennyit adnátok ezért? Pontosabban mennyiért adnátok el??
Előre is köszönöm a válaszokat!!
-
AMD Power
titán
Vodafone 845 , dobozában , töltő , több mint 1 év garanciával....? 20K-t megér?
-
AMD Power
titán
Új független White Silver N8 Nokia dobozában minden tartozékával ,fóliával 2 éves garanciával mennyit ér?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Mennyit érhet egy Samsung Galaxy 3 mobilteló, alig 2 hónapos, van még rá majd 2 év garancia, minden alkatrésszel együtt,képernyő védőfóliával?
-
tolts.hu
őstag
Én például anno álmomban nem hittem volna hogy egy szép gari nélkül E75öst nem tudok eladni 27 ezerért, amikor mindenhol 30-40 közt mennek.
Én azt mondom kezd 60-ról, aztán menj lefele 5 ezresével hetente kb.
A cserétől sem zárkózz el.
Én is így szabadultam meg az E75-től, cseréltem egy garis E52-re amit aztán 1(!) nap alatt eladtam! -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Egy teljesen karcmentes invisible shieldes i8910 mennyit érhet reálisan dobozzal minden tartozékkal? Ez még a gyári garis (lejárt) 8 gigás változat 2009 nyaráról.
-
tolts.hu
őstag
válasz
netmesterke #2056 üzenetére
Mivel már van jó ennyiért, így én 5ezernél többet nem adnék egy hibásért.
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Van egy picit több mint 2 éves SE W580-as telefonom, kifogástalan szép állapotban, jó aksival, 1GB M2 karival, töltő+adatkábel jár hozzá. Viszont a csúszka nem jó sajna, most ugyan nem érezni semmit, de nem akarok átvágni senkit, az cserés (vaterán 1900 ft a csúszka). T-Mobilos, fekete.
Mennyi lehet érte kérni?
Előre is köszönöm! -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Nokia 6288 - as. Független. Papír és doboz kivételével minden cumójával mennyit ér?
( Töltő, 512-es mem kari, új elő és hátlap, 1 mono és 1 stereo headset, adatkábel, új szoftver, Win7 téma )
Apró hiba: kamera v. foto indításkor kifagy. Hogy miért? Pasz.
Előre is köszönöm az árazást. -
Domxc
senior tag
Sony Ericsson G700(karcmentes,összes tartozékával, szinte nem is használt,nem garanciális, független)
Samsung s3650(karcmentes,minden tartozékával,teljesen új, nem garanciáls,T-mobilos)
Nokia C3 (karcos,minden tartozékával,T-mobilos)Meg tudod mondani hogy kb. ezek mennyit érnek együtt?
-
tolts.hu
őstag
válasz
RootRulez #2048 üzenetére
Nokia 5630
PH!-n 22-30ig mennek, de sajna ahogy elnézem nem kapkodnak érte még 20-ért sem.
Eladó egy 7 hónapos hibátlan T-mobile-os Nokia 5630 Xpressmusic 4GB memkártyával összes tartozékával.
Mobilcenter alatt gondolom a GSM boltot értetted:
Ott szerintem kiszúrnák a szemed 5-10ezer forinttal. -
tolts.hu
őstag
válasz
enginev3.0 #2047 üzenetére
Ebből a típusból sincs túlkínálat a piacon, sőt így hirtelen egyet sem találtam.
Azt látom hogy az új ára 79900.
Nem tudom ezeket mennyiért és hogy viszik használtan.
Kezdésnek próbáld meg mondjuk valahogy 40-50között. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mennyit ér most a NOKIA 5630-asom? Teljesen hibátlan, mentes karcoktól és hasonlóktól, kezdettől fóliával védett kijelző. Tartozékok: minden gyári tartozék. Még van rá egy szűk év gari.
Még valami. Ha most beviszem egy mobilcenterbe, ott mennyit fognak érte ajánlani? Bár abban biztos vagyok, hogy pofátlanul keveset. Bár amíg nem kenyér múlik rajta leshetik...
Köszi: RR
-
enginev3.0
félisten
Milyen áron lehetne eladni egy használt de tökéletes állapotban (nem karcos, nem hibás, nem törött) Blackberry Pearl 3G 9100 telefont?
-
tolts.hu
őstag
-
harley
őstag
üdv
független,dobozos N86 milyen árban van?
7 hónap garanciás, de csak a számlája van meg.
nokia honlapján is írja hogy még garis. -
tundrak
tag
nokia 6300?
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy iPhone 2GB-ot?
Egy hibája van hogy összeomlott a rendszere így két ikont mutat és nem lehet vele semmit se kezdeni,de szerintem alkatrésznek tökéletes mert a külseje hibátlan.USB, fülhallgató,töltő dock van hozzá.
Előre is köszi! -
Üdv
Van egy két éves Vodafoneos Sony Ericsson K800i-m gyári tartozékaival. Sajnos eléggé megkopott az utóbbi hónapokban, a kijelzője is összekarcolódott a zsebemben. Ezt leszámítva viszont teljesen jó állapotban van, mennyit érhet vajon?
-
tolts.hu
őstag
válasz
TheSvivike #2026 üzenetére
Szia!
A Nokia C6 65 849 Ft-tól kapható újonnan! [link]
A tied mivel 1 hónapos, használtnak számít!
A használtak piaci ára pedig 42 ezertől 50ezerig van jelenleg.
Más oldalakon próbálják erőltetni 60ezrekért, de rá se néznek, mert rengeteg van az előbb említett kedvezőbb áron!
A tied mivel csak 1 hónapos, a reális árát 50-re lőném be, maximum 55ezer!
Üdv
-
TheSvivike
csendes tag
Szia!
Nokia C6
1hónapos 1 év garanciával mennyit ér??
Üdv -
TheSvivike
csendes tag
Szia!
Nokia C6
1hónapos 1 év garanciával mennyit ér??
Üdv -
gabor900
csendes tag
hello!menyit érhet egy nokia e90 piros színű.töltő,headshet,adatkábel,2gigás memoria kártya.független4
-
tolts.hu
őstag
válasz
Nokedli92 #2017 üzenetére
Az árról:
46-tól 75ig vannak ilyenek.
48-ért szerintem kifejezetten jó áron adod!
Így hamar el fog menni.
Árulhatnád 55-60ért, de úgy sokáig fog tartani.Tanács:
Az (#5) hozzászólásban lévő képeket dobd be a hirdetés szövegébe (pl.: így), és nem kell keresgetnie a vevőnek. -
Nokedli92
aktív tag
-
tolts.hu
őstag
Ja értem. Fura.
Én ha független telefont veszek, elvárom hogy ne legyen tele mindenféle fölösleges "reklámmal".
Egyébként sajna - legalábbis nekem, de szerintem sokan vannak így vele - én nem vennék ilyen "nagy értékű" telót gari nélkül... bármi van, egy vagyon ehhez minden alkatrész / szervíz, így lehet hogy nehéz lesz eladni. -
oak
tag
Sziasztok! Szerintetek mennyit érne egy voda logós, gyárilag független, fekete, 8 hónapos, remek állapotú HTC Magic? Németországból való, ott van 2 év garija. 2.2-es android van rajta.
-
tolts.hu
őstag
válasz
Thomas_ #2010 üzenetére
Hello!
A topic címe: Mennyit adnál ezért a mobiltelefonért, tartozékért topic.
Van külön ilyen is: Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért?
Szerintem semelyik ármester nem fog neked email-eket küldözgetni, ez egy fórum, ahol válaszolnak a kérdéseidre. (Csak egy jó tanács: nem árt ha normális formátumban írsz le a neten egy emailt, ne az embernek kelljen kisakkoznia hogy most hogy van ez, plusz nem lehet másolni se egyszerűen.)
-Ami hozzám tartozik:
Nokia 5800 XM,
gyárilag független még garis kifogástalan karcmentes állapotú teló:
35-40ezer közé lőném be az árát.Ha nem erre voltál kíváncsi, akkor ez nem a hirdetés helye, hanem adj fel egy aprót! [link]
-
Thomas_
csendes tag
Hello!
Erre mondanátok árakat mert eladnám a gépem komplettbe. Mind működik jó állapotban van.
CPU E-6300 1,86 GHz gyári hűtővel
Mobo Asus P5B Deluxe
RAM 2 Gb 800 Mhz Geil-ek még sok év garival
VGA ASUS 8800 GTS 320 MB minden tartozékát adom hozzá játékok kábelek stb.
HDD Seagate 7200 rpm 320 Gb
HDD Quantum 20 Gb
Optirac AD 7173A DVD RW +/- fekete
Táp 450W chieftec még pár év garis
Castek nagy aluház
Logitec X 530-as 5.1 es hangfalrendszer
A4 Tech fekete játékos bill optikai 1000dpi-s egérrel.
Samsung 215TW 21,3 as kifogástalan állapotú és képű monitor
Logitech G25 kormány
Cannon Pixma MP610 -es multigépárakat ide várok vagy a rallyedriver kukac gmail pont com-ra utóbbit sokkal gyakrabban nézem.
valamint akit érdekel Nokia 5800 XM gyárilag független még garis kifogástalan karcmentes állapotú teló eladó.
-
tolts.hu
őstag
válasz
birozoli7800 #2007 üzenetére
telefonguru:
Eladó egy független K800,minden tartozékával,dobozban.
ár:11.000ftELADÓ !!! K800i brown vodafonos! szép állapotban! gyári dobozában, tartozékaival, 2gigás memoriakártyával, 3,5 jack dugós átalakítóval!
Ár:15.000Ftexpressz.hu - 7-15ig vannak. Sőt még 18 és 25ért is van, de ez irreális.
Itt pedig kb 10-15közt mennek.
-
birozoli7800
senior tag
Egy 2 éves zsebkopott független k800i-t most mennyiért lehetne eladni?
-
tolts.hu
őstag
válasz
V.Stryker #2004 üzenetére
Sony Ericsson W595 Cosmopolitan Edition
Ez lehet előny is eladáskor ha hölgy keres ilyet, és beleszeret, de lehet ugyebár hátrány, mert csak hölgyekre szűkült a vevők köre..
De ahogy nézem elég ritka is ez a típus, talán ez növeli az értékét.
Amúgy 15-25között mennek. De mivel T-s szerintem 20 max 22! -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Vagy egy féléves, karc és kopásmentes, tehát új állapotú SonyEricsson W595 Cosmopolitan Edition (ilyen virágocskás) telónk, összes tartozékkal, garanciajeggyel. A telefon T függő. Mennyiért lehet megválni tőle?
-
tolts.hu
őstag
IPhone 3G 8GB: 50-55ezer,
Nokia E51: 18-20ezer,
Nokia 6600: 4-5ezer,
Nokia C5: 23-26 ezer körül.
-
davee1989
csendes tag
Sziasztok!
nekem van egy C5-öm másfél év garival épp picit kopott állapotban teljes tartozékkal.
mennyibe fáj ez? -
maláj
addikt
üdv
lenne 1 Nokia 6600 zsebkopott, +1 akksival, töltővel, stb.
mennyi az annyi ?
Új hozzászólás Aktív témák
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest