Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Néhány szót ejtenék az új men of warról...
Assault Squad 2 : Men Of War Origins
Kiadása:
2016, augusztus 25.-én jelent meg. Mint korábban Assault Squad 2 esetén itt is 2 kiadás van.
Van a steam-es és dvd dobozos is. Én a dobozosat vettem. Némi meglepődéssel, ugyanis az (eredeti) régi Men Of War
ban nagy kézikönyv volt, cd kulccsal. Itt az Origins-ban nincs kézikönyv, csak pdf-ben. Cd kulcs nem a
megszokott amit egyről aktiválni kell a telepítőnél vagy újabbaknál steam vagy más rendszernél, hanem
nobox.hu oldalon kell megadni. Majd onnan ők adnak 1 steam kulcsot ami aktiválható. Nem értem mire volt
ez jó, hisz tudtommal, a steam fake kulcsokat nem fogad el. Így nem értem ezt a 2 rendszert... Viszont
magyar felirat hivatalosan nincs a játékhoz ami annak idején alapból járt.
Változások:
Valójában ez Assault Squad 2, Men Of War kampányal + javítások. Túl sokk minden nem történt de érdemes
szólni róla. 1 játékos kampányban annyi változás van hogy kampányok sorrendje más. Korábban orosz volt
az első, most usa/brit, korábban második német ami most is az és a harmadik helyen volt korábban usa/brit
ami most az orosz. Korábban volt a 4. kampány ami bónusz küldetések voltak, de ez most itt nincsen.
Küldetések egymással nincsenek felcserélve. Csak a kampányok cserélődtek. A legnagyobb hiányosság
pedig a küldetések előtti/után/közti bejátszások hiánya, ezek a régi Men Of War-ban benne voltak, itt
egyszerűen kivették, ami elég szomorú, hisz jó hangulatot biztosítottak a játéknak.
Kisebb módosítások
érték a pályákat, 1-2 jármű kevesebb/több, néhol másabb páncélos egységek vannak, több/kevesebb ellenség illetve
több katonánk áll rendelkezésre. Nagy + hogy vannak lőszeres járművek ami körül kisebb sugárban lévő egységeket tölti lőszerrel,
tehát nem kell 1sével szórakozni ami 1-2 katona estén még nem volt baj, de 50 katonánál vészes és könnyen a csata vesztét jelentette
az állandó lőszer utántöltés mizéria. Járműveket is lehet tölteni ugyan így. Hangok terén nem érzek nagy változást, van 1-2 duma több
mint korábban de képi világa jobban változott mint audio terén. Háttérzenéket megritkították, ami a régi men of war-ban volt az nincs, csak
az assaul squad zenéi, ami nem sok. Elvileg minden textúra HD felbontású, részlet gazdag és szebb is+ némi
változás az árnyékokban, lőszerek fizikája is jobb, korábban volt hogy minden lövés kilőtte a járművet most meg van hogy 4-5. alkalomra
sikerül ki lőni 1 tankot. Bár jobb is ez mert a korábbi túl pontosnak éreztem. A kés dobálás sem a "codos" féle, hogy eldobom a kést oszt
meg hal az ellenség, hanem itt a késnek is van 1 röppályája és több minden befolyásolja a leérkezését. Nem biztos hogy 1ből meg hal az ellenség mert
mellé is mehet. A kézi gránátot is lehet időzítve dobni, tehát nem egyből dobja el, hanem pár másodperccel később(attól függően meddig nyomjuk bal egér gombot), hogy az ellenfél még elmenekülni se tudjon.
Nekem járművek terén van néhány új darab is, de aki nyomta Assault Squad 2 lehet benne volt így neki nincs új jármű.
Az optimalizáció jobb lett, nem lett tökéletes port. Régen 100 katonánál 1 részletes 200x200 pályán már szagatot, most kb 40 fps könyékén ment, nagyobb pályánál több katona estén ment lejjebb a frame de még játszható. Annak idején
kő kemény 15 fps alatt volt a számláló ami elég élvezhetetlen volt. Dx11 támogat a játék.
Egyéb:
Van online mód, Lan és skirmish mód. Bár nálam nincsenek skirmish pályák, persze menüben "skirmish nyomógomb" van, csak sötét szürke. Illetve van 1 pálya építő is.
Továbbra is lehet moddolni, a file-k elérhetők, nincsenek becsomagolva. Az más kérdés hogy online-ra érdemes menni vagy sem.
Végszó:
Ugyan az a helyzet mint a Tony Hawks pro stake HD esetén is, hogy szépnek néz ki a játék de a tartalom gyér. Új kampánynak jobban örültem volna + átvezető videókkal + még több járművel+ még többet foglalkozni az otimalizációval mer
ezen van mit csiszolni, 1 stratégia játékot nem lehet 2 katonával megnyerni, éppen ezért erre oda kellene figyelni.
Bár a játék ára szépen lekúszott 5 k körül vagy már alatta is van, ennyit azért még megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kisebb módosítások