Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Hehh, komoly érdeklődés övezi a Men of Wart
.Kb. én is így voltam vele: "snassz II.VH-s RTS", vagy túl bugyuta (mint szerintem a Company of Heroes), vagy túl komoly (mint a Combat Mission). Nem is nagyon ugráltam érte, de most, hogy kipróbáltam, kellemesen csalódtam benne. Egy kis kedvcsináló:
Grafika: szerintem jól néz ki, még meg is lepődtem mennyire, egy 4670-en minden fullra húzva, nincs teljesítmény gond vele.
Ami érdekessé tette számomra, minden katonának inventoryja van, felszedhet fegyvereket stb. Fedezék-rendszert használ a játék, a kettő együtt kombinálva volt pár emlékezetes pillanat, pl. amikor egy ház sarkánál megbúvó géppuskással molotovot dobáltattam a ház mellett elhaladó tankokra.
A másik dolog amit más RTS-ben még nem tapasztaltam, az az egységek "közvetlen irányítása", a kurzor billentyűkkel az egység mozgását irányíthatjuk - közvetlenül, mintha mi lennénk a vezető, az egérrel pedig a fegyverének a célzását végezzük. Az "End" gomb megnyomásával vehetjük át az egység irányítását. Egyik pályán, az egyetlen darab épkézláb T-34-emmel, sikerült hatalmasat alakítsak: ház mellől kibújva tüzelni a német páncélosokra, majd a töltés idejére visszahúzódni a takarásba, sikerült sérülés nélkül kilőni 3-4 Panzert.Egyelőre csak pár óra játék van mögöttem, a játék mutatott pár újdonságot ami tetszett, és részemről pozitívum, hogy a gyalogosok nem tudják géppisztollyal lefogyasztani a tankok HP-ját (nincs is nekik), illetve nem a csatamezőn kell gyártani a bakákat
.Aki szereti a kicsit komolyabb taktikai-stratégiai játékokat az tegyen vele egy próbát, nekem érzésre valahol a Panzers és a Theatre of War között van, a Blitzkrieg után végre lehet megtaláltam a méltó utódot
.
Új hozzászólás Aktív témák
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.
.