Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Padree

senior tag

Hehh, komoly érdeklődés övezi a Men of Wart :( .

Kb. én is így voltam vele: "snassz II.VH-s RTS", vagy túl bugyuta (mint szerintem a Company of Heroes), vagy túl komoly (mint a Combat Mission). Nem is nagyon ugráltam érte, de most, hogy kipróbáltam, kellemesen csalódtam benne. Egy kis kedvcsináló:

Grafika: szerintem jól néz ki, még meg is lepődtem mennyire, egy 4670-en minden fullra húzva, nincs teljesítmény gond vele.
    Ami érdekessé tette számomra, minden katonának inventoryja van, felszedhet fegyvereket stb. Fedezék-rendszert használ a játék, a kettő együtt kombinálva volt pár emlékezetes pillanat, pl. amikor egy ház sarkánál megbúvó géppuskással molotovot dobáltattam a ház mellett elhaladó tankokra.
    A másik dolog amit más RTS-ben még nem tapasztaltam, az az egységek "közvetlen irányítása", a kurzor billentyűkkel az egység mozgását irányíthatjuk - közvetlenül, mintha mi lennénk a vezető, az egérrel pedig a fegyverének a célzását végezzük. Az "End" gomb megnyomásával vehetjük át az egység irányítását. Egyik pályán, az egyetlen darab épkézláb T-34-emmel, sikerült hatalmasat alakítsak: ház mellől kibújva tüzelni a német páncélosokra, majd a töltés idejére visszahúzódni a takarásba, sikerült sérülés nélkül kilőni 3-4 Panzert.

Egyelőre csak pár óra játék van mögöttem, a játék mutatott pár újdonságot ami tetszett, és részemről pozitívum, hogy a gyalogosok nem tudják géppisztollyal lefogyasztani a tankok HP-ját (nincs is nekik), illetve nem a csatamezőn kell gyártani a bakákat :N .

Aki szereti a kicsit komolyabb taktikai-stratégiai játékokat az tegyen vele egy próbát, nekem érzésre valahol a Panzers és a Theatre of War között van, a Blitzkrieg után végre lehet megtaláltam a méltó utódot :R .

Új hozzászólás Aktív témák