- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Jozsef
újonc
van egy 400 vatos auto erositom és hoza egy
JVS sub hangszoro ládával de az a probléma,
hogy alig fér el a csomag tartobasajna
amugy max gázon sem torzit,
kb 40-45liter lehet a láda ha nyomatom akor fuj mint az orult,
es felek ha a mérettét csokenteném akor fust és hamu lene a vége tanácsot terveket elfogadok
és várok ja a kocsi egy skoda favorit 135gls és nem kombi ´´help´´ -
válasz
razionale01 #19 üzenetére
Milyen programmal tervezted a ládát? Egyébként pedig nem kell mindjárt besérülni ha leszólnak, az embert a negatív kritikák viszik előre.
"Ezen zsenialitásomat és fortélyaimat fogva úgy döntöttem napvilágra hozom őket"
Akkor lássuk.
-
razionale01
csendes tag
köszönöm szépem a biztatást meg minden rendes hozzá szólást nem érdekelnek a negatív kritikák és így jól is alszom.
-
qdak
addikt
válasz
Tibor_560sec #17 üzenetére
szép le7 :$ majd következőre talán... sajna erre nem volt 1 épp sem, az utolso huzás volt h elmentem MO tuloldalára, aztán lett más
ennyit nem adnék érte az tuti :-D
-
Tibor_560sec
aktív tag
Hát én a dízelektől ódzkodtam ... a benzinesek a hangjukkal ölnek meg hát tartósak is ha törődik vele az ember .
Ki lehet fogni megkímélt darabokat NÉHA
Van pár fotó csak kitudja melyik kártyán ... c126 kasztni 500-s motorral hófehérben200 e Ft jól látod ...
a maga módján olcsó , de ez már abszolút kategória
-
qdak
addikt
válasz
Tibor_560sec #15 üzenetére
300 D 109LE-s '24 es motorral, de nem is azzal volt a baj. az összes iv szar volt, a bele is csunya, a muszerfal szétt... a kilometer ora 2x sebességet mutatott kb ... nem is mentem vele, szommoruan elindultam haza ...
van képed a gépröl ?szép hangfal, bár nem hinném h az én mélyhang mániámnak elég lenne
azé a 200K nem épen olcsov vmit elnéztem ?
-
Tibor_560sec
aktív tag
Erről van szó ...
Ezek a mélyek nem egy nappaliba valók én legalábbis ilyeneket biztos nem vinnék be a házbaEz pl [Igényes] olcsó és még szépen is szól
A 30cm mélyekhez olyan 12 e Ft - tól indulnak persze , hogy mivel burkolják dob az áron ...
Milyen motorral volt szerelve a W126 ? -
qdak
addikt
nem tudom mit piritottak akkor a somogyiba anno
de max igy lesz 4 ládámmély ( cigis dobozhoz skubizd
)
közép + magas
csak össze lett gyorsan szorva ...
am a technics su v 505 eladó ~ 20K Ft
Tibor_560sec nem zártalak a szivembe
, 1 hete utaztam 500 km t 126 osért, azt meg haza is vonatoztam :/
am mennyi az eredeti doboz ? -
_seth_
veterán
válasz
Tibor_560sec #10 üzenetére
No de a 13 ezres mélynyomónak szép ára lett ám így
Nekem egyébként autóban CS1204 van ami 300W, dísznek arra is 1000W van írva...
qdak: ami nekem van 300-as láda, zárt és az sincs több mint 35L.
-
qdak
addikt
ha már idetaláltam, kb 5 éve is már h somogyis irás alapján 120L es aktiv ládt csináltattam a 120/100 as mélynek ( ano u ezt a hangszorot 150/100W ként árulták! ) mert akkorát irtak neki ideálisnak, de mivel az sal ek nem birják a kiképzést, kinéztem DLD500+ ot magamnak és csodálkozok h annak meg elég a 35L es aktiv láda, ez hogy ?
Tibor_560sec w126 560 sec ? -
Tibor_560sec
aktív tag
Ez igényes ...
kifejezetten visszataszító ha nem haragszik meg a profizmus képviselője ... (habár a garázsba jó volna)
Még be sincs burkolva ... meg az a JBL se éppen zenehallgatásra van (autóba csomagtartóba zörögni odavaló) meg az ára is vicc ...
Azért mert szeretsz építeni attól még nem tudsz IGÉNYESET/MINŐSÉGIT készíteni ...
Bocs őszinte voltam
(#9) Nem válaszra akartam
-
_seth_
veterán
válasz
razionale01 #5 üzenetére
Mutass fel valamit....
Attól, hogy 19 évesen fogtál egy JBL 250W-os hangszórót aminek a csúcs teljesítménye 1000W és betetted egy 19mm-es MDF dobozba ami lapjával áll a földön az erősítő pedig valami autóból származó fajta és ez szerinted 2000W-os... így még nem látom a profizmust pláne ha körülnézel a megfelelő fórumokban na ott akkor hangszóró istenek vannak egyenesen...
Megjegyzem ha nem írod, hogy bunkó vagyok akkor nem teszem de így igen:
Akikkel jó vigyázni üzletelés során... Hozzászólásaid másik fele már törlésre került és mióta előzleg írtam is csak ennyire futotta... nem sok, vannak olyanok akik nem valók ide a PH!-ra... el kell fogadni. -
Tibor_560sec
aktív tag
Ha tényleg minőségi hangfalat akarunk építeni az véleményem szerint nem áll meg 40 e Ft alatt sőt ...
Amúgy jó volna olvasni/látni a munkádról képeket ...
-
razionale01
csendes tag
válasz
razionale01 #5 üzenetére
nagy ívben lesz...om "Lehet zárni a topikot" nem pocsékolom az időmet pláne ha még nem is hagyják a másikat a dolgát tenni.
-
_seth_
veterán
válasz
razionale01 #3 üzenetére
És mikor fogod zsenialitásodat megosztani a nagyközönséggel? Csak mert eddig nyitottál egy topikot és ennyi.
Pl egy megvalósult mélyláda lépésről lépésre képekkel, valami ilyesmivel érdemes indítani (ha meghagyják a topikot mivel van már ilyen témában, a nagy betűket nem szeretik, lényegében nem írtál eddig semmit sem csak magadat hirdeted annak viszont ott az apró
)
-
_seth_
veterán
válasz
razionale01 #1 üzenetére
Ide írj: [link]
-
razionale01
csendes tag
Nos
Mivel egy jó ideje már-már sokan zaklattak afelől, hogy osszam meg hangláda építési tapasztalatimat vagy adjak tanácsot, ill. (hogyan; mivel; mit ajánlanál)kérdésekkel bombáztak.
Ezen zsenialitásomat és fortélyaimat fogva úgy döntöttem napvilágra hozom őket, hogy akinek esetleg nincs kedve 40-és a végetlen ezer forint között, minőségi zaj keltő eszközre költeni, azok az egyének boldogulhassanak nagyobb beruházás nélkül.
Nemárt némi műszaki rajz tapasztalat illetve a térbeli fantázia elsajátítása, no meg egy csöpp barkács hajlam sem.
Alapok
- Ládatípusok: Passzív; Aktív; Reflexes; Band-Pass (zárt belső kétkamrás) és Free-Air
- Hangsugárzó típusok, Piezo; Magas; Közép; Mély-közép; Mély; ill a Széles-sávúak.
- Anyagok: Natúr Pozdorja 18-25mm; MDF 20-40mm; Rétegelt Juhar 16-34mm
És a Többi.....
Tömítő - Ragasztó anyagok; Rezonancia Gátlók; Kárpitok; Csatlakozók; Rengeteg Csavar; Süllyesztő szerszámok; Fúró-Csavarozó gép; Kábelek; Forrasztás és kellékei; Fűrészek......stb.Várom a kérdéseket és természetesen a hozzá értők további megosztott tapasztalatait is.
Kellemes Fórumozást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gran Turismo
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest