- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudeee
senior tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van egy Panasonic DMC-ZS7 típusú gépe ami az USA-ban jelent meg ezen a néven.
Itthon ugyan ez a gép tudomásom szerint a DMC-TZ10 nevet viseli.
Az lenne a kérdésem, hogy a ZS7-re probléma nélkül rátölthető-e a TZ10-es firmware-je, nem lesz-e belőle valami probléma?
Leginkább a nyelvezet miatt volna rá szükség, illetve frissebb firmware kerülne így rá.Köszönöm!
-
rudeee
senior tag
Üdv!
Még mindig bajlódom egy Bridge gép körüli választással és új típusokra találtam amit szimpatikusak.
[Fujifilm Finepix HS30EXR]
[Sony DSC-HX200V]
Nézegettem külföldi teszteket és értékeléseket róluk és igazából mindkettőről jó véleménnyel voltak.
Ettől függetlenül érdekelne a ti véleményetek is, illetve ha valakinek van esetleg saját tapasztalata velük azt is szívesen venném.
A két gép közül ti melyiket ajánlanátok?ui: Tudom hogy a legjobb választás egy Panasonic DMC-FZ150 vagy 200-as modell lenne, de arra már nincsen keret. 95-100k a max amit tudok rá szánni és használt gépet nem szeretnék venni.
Köszi!
-
rudeee
senior tag
Erre esetleg tudtok javasolni valamit?
Köszi! -
rudeee
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem két Bridge gépet amik idén jelentek meg, de sajnos nem sok információt és tapasztalatot találtam róla.
A két modell:
Panasonic Lumix DMC-LZ30
Samsung WB2100
Van esetleg valakinek ezekkel a gépekkel tapasztalata, illetve a kettő közül melyiket ajánlanátok leginkább?
Árban a két modell kicsit eltér egymástól ezért a tudásuk is egy picit különböző, de mindkettő tud manuális módot ami számomra fontos.
Drágább gép sajnos nem jöhet szóba.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
rudeee
senior tag
Hasonló kategóriában van a Panasonic Lumix DMC-LZ30 ami nemrég jelent meg.
Van manual módja is és elvileg tudja azokat amiket a konkurensek.
Bridge gépet keresek én is, de egyenlőre nem tudtam választani, viszont ez a modell szimpatikus csak éppen tesztet még nem nagyon találtam róla mert nagyon friss.
Amit nyugodt szívvel megvennék az meg brutálisan drága ahhoz képest amit rászánnék. -
rudeee
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Panasonic DMC-TZ6-os kompakt gépet használok. A képminősége és a sebessége nagyon rendben van, de szeretnék egy kicsit komolyabb gépet nagyobb tudással.
A bridge gépek között szemezgetek, de rengeteg a választék és nem nagyon jutok előrébb.Ami fontos lenne nekem:
16Mp körüli felbontás, minimum 24x zoom (ha több az még jobb), teljes automata mód, teljes manuális mód (iso és záridő előválasztással), jó képminőség nagyobb zoom használatakor is, jó optikai képstabilizátor, jól használható macro mód,
Minimum 1280x720p videoképesség, jó fogása legyen a váznak.Az elvárások tudom hogy nem kicsik, de rá is szánok emiatt egy nagyobb összeget ami 80-85k maximum. E fölé sajnos nem tudok menni. Használtat nem szeretnék venni.
Tudnátok ajánlani nekem megfelelő gépet?
ui: A képminőség a legfontosabb szempont.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest