Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
expo
tag
válasz eventus #62996 üzenetére
Használati, 102. oldal.
1 perc a leghosszabb zársebesség.Bohir: minél nagyobb érzékelő, kézi expo korrekció, RAW konverzió, ezek tudnak segíteni.
-
Falovas
aktív tag
válasz eventus #62861 üzenetére
Nem akarok ünnep rontó lenni, de talán érdemes lenne még azt is átgondolni, hogy később esetleg nem fog e hiányozni egy vakupapucs. Értem én, hogy a vaku sokak szerint ördögtől való, és a viszonylag nagy fényerő( de az is inkább a nagylátószögű tartományban, mert ha már zoomolsz akkor a fényerőd arányosan csökken) ill. nagy ISO mindent megold. De egy külső vakuval és egy jó diffusorral(Lambency) amatőr szinten messze jobb eredményt lehet produkálni, mint a gép saját vakujával telibe vakuzások alkalmával. Magyarán ezzel a géppel nem tudsz majd szórt fényt produkálni, ami nem egy hátrány beltéri képek készítésénél.
" Tudtam, tudtam... csak nem sejtettem!" "Értem én, csak fel nem foghatom! " https://www.juzaphoto.com/me.php?p=109773&pg=allphotos&srt=data&l=en
-
expo
tag
válasz eventus #62853 üzenetére
A kisebb érzékelőt szerintem felejtsd el, kb. ekkora van az iPhone-jaidban, fényerős optikával.
Valószínűleg a zoomra nagyobb szükséged lesz, mint a fényerőre. Az LX15, RX100 (5. generációig) elég rövid a tele oldalon. A hosszabb zoommal bíró RX100 6-7. generáció meg az árhatáron vérzik el.
Szerintem is TZ100, ha kompaktban gondolkodsz.
-
-
Tin_Shield
őstag
válasz eventus #62848 üzenetére
Ha kompakt méretet szeretne a gyártó 1"-os szenzorral akkor két lehetséges út közül választhat, vagy a nagy optikai zoomot engedi el (pl.:Pana LX15, Sony RX100 stb), vagy a fényerőt (pl.: Pana TZ100/200). Ha mindkettő kell akkor a kompakt méret felejtős (pl.: Sony RX10, Pana FZ1000).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest