- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz Tin_Shield #48048 üzenetére
Hiába próbálod ki, minden gyengéje úgysem jön ki akkor. Minden funkcióját minden gépnek lehet ki sem tudod próbálni.
Az LX7-et valóban eddig csak dicsérték, olyanok is akiknek nincs vagy még kezükben sem volt. Ez is egyfajta vélemény volt, a fanoknak biztos fáj, de jó képben lenni a hátrányaival is, nem csak az előnyeiről tudni. Nekem megfelelne, cserélném a gépem bármikor egy ilyenre, de persze nem minden áron.
-
scapegt
őstag
válasz Tin_Shield #48048 üzenetére
A gépet lehetetlenség lett volna kipróbálni miskolci lévén, mivel nincs annyi nagy áruház, mint Bp-en, MM-ban egy sem volt, egyáltalán Pana gépet sem kapni náluk, eladó példány pedig a környéken sem volt, és most sincs.
A célom nem az eladás, nem tudom, mit csináljak vele, csak azt, hogy nagyon nem tetszik a kezelése és lassú.Van egy SX230-am, amin tárcsás tekerési módszer van szintén, csak épp más a tengelye a tárcsának és piszok könnyen lehet tekerni, nem darálja le a bőrt az ujjamról és iszonyat gyors is. Ez tetű lassú és még fájdalmas is a kezelése.
Jól sejted, nem vagyok marketinges, de ahogy az előbb és korábbi hsz-eimben is írtam, nem az eladás a célom, hirdetni egyébként sem lehet ilyen topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest